sean paul

Tja tja. Fick värsta flippen och började plugga i några timmar och sen städade jag övervåningen. Haha, och nu är klockan redan halv 8, har inte käkat än. Funderar på att slänga in en grandiosa pizza i ugnen. Sitter och kollar på pimp my ride och lyssnar på sean pauls - breathe!

You say you love me, say you love me
But you're never there for me, yeah
You'll be cryin', slowly dyin'
When I decide to leave


090430 - Valborg

Var skit trött igår ikväll, satt och sov i soffan, ögonlocken ville bara stänga igen, så jag gick och la mig vid tolv tiden. Vaknade upp idag helt utvilad, så skööööööööönt. Vaknade av att syrran började dunka musik runt elva. Gick upp och åt lite frukost och satt mig ute i solen en stund. Nu sitter jag inne och ska skriva en uppsats om dödshjälp.

Fick ett mess av Ylva igår som frågade om jag ville käka champagne frukost med henne, Jonas, Lina, Mickis, Linda och Lisa idag. Hade varit rätt mysig, men tråkig som jag är så prioriterade jag sömnen. Haha.
Jag svarade tillbaka: Vilken tid? Jag kommer om jag vaknar i tid. Vilket jag inte gjorde. Men ärligt, vem orkar gå upp halv 8 för att käka frukost en ledig dag? Haha inte jag

Får se om jag hittar på något roligt ikväll, det är ju trots allt valborg och jag är ledig imorgon med. Grilla vore ju inte helt fel..as härligt väder! Får styra ihop ett gäng! :]

090429

Onsdag idag, imorgon är det valborg vilket innebär att vi är lediga. Wiiho! Lång helg! Skönt.
Dagen har varit bra, hade fotbollsfrågesport imorse, haha skit kul! Mitt lag vann, tror jag? Eller nej, det var nog aldrig någon som vann för vår tränare ansåg att det var för mycket klagomål på domaren (alltså han själv) så han raderade allas poäng.

På tal om fotboll så var jag och tränade igår, det gick förvånandsvärt bra, kände mig rätt pigg, vilket var skönt. Match på lördag. Tagga, tagga, tagga!! För min del blir det första matchen sen i somras då serien slutade. Snacka om att inte vara matchtränad....

Gammal bild..


Också ganska gammal...

090428

Shululu!

How u dooooin? Jag mår bra idag, SKIT bra! Känner mig lättad in some kind of way, projektrapporten är inlämnad och den blev skit snygg och innehållet blev bra det också. Feels good. Feelin good in the hood asså. I och med att vi lämnade in den där projektrapporten är vi helt klara med projektarbetet, vi behöver inte röra ett finger till i den kursen.

Jag är glad idag. Ska åka och träna senare. Om två timmar ungefär, fotbollsträning kl 18. Måste sätta på skavsårsplåster på hälarna för jag tänkte springa in nya skorna. Sitter för närvarande och bläddrar i sportbladet och käkar choklad. Ska träna på svenska talet strax, ska skriva rent det på datorn också.

therese i ett nötskal # 2

Då har man idiot förklarat sig själv två gånger på ett dygn. Ibland är jag dum, bra jävla dum. Haha asså, jag blir så irriterad på mig sjäv. Förra veckan började jag skriva på mitt svenska tal till pappa, skrev ungefär halva och hade planer på att fortsätta med det idag. Vilket jag också skulle göra men (nu kommer det idiotiska) eftersom jag är så smart så döper jag ju såklart om dokumentet till något helt annat än "svenska tal" bara ifall någon nyfiken jäkel skulle kolla vad som stod i talet (exempelvis pappa, vilket inte hade varit så lyckat).

Och nu ligger det ju till så att jag inte vet vad jag har döpt dokumentet till så jag hittar det inte. BRA THERESE! Jävla smarting! Det betyder alltså att jag inte kan fortsätta skriva på det utan att behöva skriva om allt från början. Om jag inte skulle ha sån tur att jag hittar det förstås.

Haha det är skrattretande..jag skrattar nästan åt mig själv just nu.....Typ hånar mig själv. Haha


therese i ett nötskal

Här har jag gått och letat efter den-braiga-nagelfilen (glasfil) och det stärkande nagellacket i veckor. Har frågat mamma tusen gånger om vart dom är...

Therese: Mamma har du sett glasfilen? Jag hittar den inte..
Mamma: Nä, kolla i badrumsskåpet, annars vet jag inte vart den är.
Therese: Jag har kollat där. Men ååååååh, jag behöver den!! Jag har letat överallt!
(Myttar lagom mycket, hade som mest kollat i det där förbannade skåpet i badrummet, knappt ens det) - Skönare när mamma letar. Sparar liksom lite tid ;)

När lilla jag sen går upp för att sätta på mig ett par shorts och hämta ett annat nagellack så ser jag ju såklart stärkningsmedlet och nagelfilen ligga där, mitt framför ögonen på mig, på nattduksbordet. Där jag kollar minst femtio gånger om dagen, men jag la liksom aldrig märke till att de låg där. Fast jag har gått och letat efter det titt som tätt.

träningsoveraller

Precis hemkommen från en sen "uppstart" med laget, vi har käkat mat, grekiskt, jag tog en fileto kotas. Kyckling med klyftpotatis och tsatsiki. Vi provade även storlekar på våra nya overaller! Sjukt snygga! Båda två. Vi ska få en mjukisoverall för träningar å sånt, och en "vind" overall som är mer mot "prassel" hållet som kommer användas som rese-overall. Till matcher och på cuper, typ till Barcelona för dom ska med dit. Båda är riktigt fräscha! Vill ha dom nu!
Nu är jag faktiskt riktigt taggad på fotboll igen, tog en liten paus under vintern men har börjar komma igång nu till sommaren. Eller jag ska är väl mer rätt, ska börja komma igång nu.

Sitter i soffan och smälter maten, det är stopp ända upp till magmunnen känns det som. Haha. Ska ta tag i min uppsats snart, det är verkligen hög tid att göra det. Måste helt enkelt komma igång. Men det är just det som är det jobbiga, att sätta sig ner och verkligen börja för sedan flyter det på. Det gäller bara att bestämma sig och köra.

Kan man hata solen?

...Ja ibland kan man faktiskt det. Särskilt när man vaknar av att solen och värmen tar sig in genom fönstret på helgmornar, och man kollar på klockan och den visar 08.23(!!!!!) Det är fanemej jobbigt alltså. Det blir så klibbigt varmt under täcket och man kan inte somna om för att solen på något sätt letar sig in genom rullgardinen. Ljuset solen för med sig gör att det inte går att sova. Tog av mig täcket, hittade ett linne på golvet, la det över huvudet och lyckades somna om...I alla fall en halvtimme. Vaknade upp 08.50 igen.
Och nu har jag suttit här och spanat på lite hemsidor, käkat ett ägg och ska snart ta ett glas oboy och några mackor.

Senare idag, runt 13 tiden är det fotboll som gäller, seriepremiär! Därefter blir det middag i klubblokalen med grekisk mat. Nu tänkte jag faktiskt börja på min uppsats, måste fan komma igång.

lila och svart

Vilket väder! Helt galet skönt! Har suttit ute i solen och läst en bok under förmiddagen. Funderat en del på hur jag ska se ut på min skiva, börjar få lite panik angående den, har inte köpt nån klänning än. Men jag har målat upp en bild om hur jag ska se ut. Mycket lila och svart ska det i alla fall vara!

Just nu sitter jag här med gårdagens tidning, bläddrar lite i sportbladet. Funderar på att gå och ut springa,..

090425

God morgon!

Ligger i min säng, lyssnar på Bob Marley och kollar ut över mitt stökiga rum. Det ser förjävligt ut, kläder, böcker, papper, påsar utspridda överallt, blandat med lite damm. Usch, jag måste nog städa idag. Om mamma ser skulle hon få nervsammanbrott, som tur är kommer hon inte upp till mitt rum så ofta då jag mest befinner mig tillsammans med dom på nedervåningen. Men städa, seriöst, det skulle väl vara jättefint väder ute idag? Man kan inte städa en sån dag, dessutom har jag för mig att det skulle bli upp emot 20 grader. Slutsats: Ingen städning idag.

Nu ska jag knalla ner och äta lite frukost sedan får vi se vart dagen tar mig.

the twenty fourth of april

Congratulations sis! Grattis på 17 års dagen sötis! Ikväll blir det lite födelsedagskalas med lite släktingar, ingenting speciellt utan vi tänkte bara grilla och mysa lite. Jenny själv skulle typ iväg till nån kompis senare ikväll så det blir ett enkelt litet kalas för dom närmaste.

Nu har pappat slagit igång grillen och det luktar ju så underbart gott! Är så jävla hungrig :]

Lillasyster som inte längre är så liten. Har ju vuxit om mig ffs.


Jenny och Niclas på Gotland i somras! Sötnötar!

idrottsstipendium i USA?

Hey hey hey!


 

Äntligen helg! Känns skönt, men jag vet att helgen kommer innebära en hel del plugg. Fast va fan, det är ändå helg! Har inte så mycket planer för helgen, seriepremiär på söndag så det blir till att käka och så med laget då. Men annars är det som sagt - tyvärr - plugg som kommer att dominera min helg.

Hade teorilektion nu på eftermiddagen, eller teori och teori, det kom en agent från Kilroy education och gav oss information om studier utomlands, främst i USA. Och inriktning att kombinera studier med idrott. Snackade en hel del om idrottsstipendier, lite sugen blev man alltså. Det måste jag erkänna. Låter faktiskt lite lockande..Spela fotboll in the states, vore grymt! Där snackar vi upplevelser på hööööög nivå.

Just nu sitter jag och kikar på semestersvenskar i väntan på att Grey's Anatomy ska börja. Jag har sagt det förut men jag säger det igen - jag älskar den serien, så himla mysig.  

mätt på geografi, vill åka och kolla på fotboll!

Jag tror att jag är klar för idag, jag känner mig färdig. Jag är mätt på geografi kunskaper, det känns så i kroppen. Jag tappar hela tiden koncentrationen och det tyder oftast på att jag inte behöver plugga nå mer. Hoppas att det så idag också, satt det inte bara är koncentrationsbrist, in that case i'm screwed på provet imorgon. Men nja, jag tror det kommer gå bra, jag hoppas det i alla fall.

En annan faktor som gör att jag kanske inte har den bästa koncentrationen är att jag hela tiden vill åka iväg till jullebullen och hänga lite på GF och sedan kolla på fotboll. Hahaha. Geek. I know. Jag och Julia är verkligen töntar, som verkligen inte har något liv. GF är vår bibel. Hahaha.


090423

23 april idag, imorgon är det den 24:e och det innebär att min söta lillasyster fyller hela 17 år imorgon! Gick en sväng på stan för att hitta något fint åt henne, blev ett sött linne med lite "ingrodda" mönster i..haha svårt att förklara..Tänkte gå en sväng imorgon efter skolan också och hitta något mer, kändes lite fjuttigt med ett litet sketet linne.

Har haft en mycket skön dag i skolan, slutade kl 13 istället för 16. Gjorde hela min dag! :]
 
Idag blir det fortsatt geografi plugg och senare ikväll jullan och kolla fotboll!


skjut mig

Skoja inte om jag har pluggat geografi idag, fyfan. Är helt pantad nu. Tänker aldrig mer öppna den boken, det är sååå tråkigt. Alltså, inte ens det minsta roligt eller intressant. Dessutom suger vår lärare riktigt hårt. Ursäkta mig, bara klagomål. Haha. Måste bara få tillägga ett litet, pytte klagomål till, jag går snart in i väggen angående skolan. Snälla nån, skjuuut mig, hårt baklänges.

Nu har jag i alla fall lagt ned plugget för idag och sitter och kollar på matchen mellan Elfsborg och Malmö. Ellos gjorde nyss 1-0. Bästa resultatet skulle vara om det blev oavgjort, så nu kommer jag hålla lite på miffarna tills dom - förhoppningsvis - kvitterar.

Är lite sugen på glass, tror jag ska göra lite fika till mig själv i halvlek, tycker faktiskt att jag förtjänar det. Har dock redan smällt en marabou 200 grams chokladkaka tillsammans med lite chips, men what the hell, kan lika gärna fortsätta då ju. När man ändå är igång liksom.


090422

God eftermiddag.

Hur står det till? Med mig är det bra, känner mig en aning stressad bara men annars rullar allt på som vanligt. Kom nyss hem från skolan och sitter och försöker slappna av till vänner och lugna favoriter! Lugn musik, finns det nå skönare än lugn och stillsam musik? Ibland sitter det bara så perfekt och det är så skönt att bara sitta och lyssna på om man vill koppla av. Sitter  just nu och samlar kraft inför dom kommande pluggtimmarna jag har framför mig med hjälp av en låt med Eva Cassidy - fields of gold. Seriöst. Finns det någon vackrare låt? Älskar den låten.


försöker att inte lyssna sönder den, men det går INTE!


BÄST
atm! Riktigt skön på hög volym och stark baaaas

Baby i know that u like me, you're my future wifey

090421

God morgon!


Skönt att man är ledig idag då, har dock inte tagit nån vidare lång sovmorgon, eftersom att jag tänkte hinna med en del saker idag. Har mycket plugg som jag för min egen skull borde börja med, annars kommer blir det ännu värre senare, om det kan bli värre? Jag vet faktiskt inte om det kan det. Jag är seriös. Jag tror aldrig att det har varit så mycket att plugga under mina tolv år i skolan som det är nu. Det är galet. Men det förstås, det är knappa månaden kvar och alla kurser håller på att avslutas. Men det är fortfarande ett helvete. Okej, slut på gnället. Bara att gilla läget! :]

Mina mål för dagen är främst geografi plugg, om jag tröttnar på det och vill byta ämne finns det gott om andra ämnen att välja mellan, haha. Något positivt hittar man alltid. Så, planerna för dagen är alltså geografi och svenska. I det sistnämnda har vi i uppgift att skriva ett högtidstal och framföra det muntligt inför klassen. Måste erkänna att det känns hel töntigt att stå och prata om sånt för sina klasskamrater. Alltså, personen man talar till är inte ens där. Plus att jag typ kommer börja gråta åt mig själv, det är alldeles för känslosamt och jag brukar aldrig kunna hålla tillbaka sånna tårar. Nä men ärligt, det känns inte så kul att börja böla åt sig själv, när man framför sitt eget tal. Haha, pinsamt värre....


Hurtbulle

Stod och kollade ut genom fönstret och filosoferade lite, då en kille helt plötsligt störde mig i mina tankar då han joggade förbi, grabben var ute och sprang och klockan över elva(!) på kvällen. Hur duktig är man inte då? Eller duktig, jag fick mer intrycket av att han var tvungen eller bara fick något ryck och drog ut och joggade en vända, jag menar, vem i helvete går ut och springer såhär sent frivilligt, eller för kul skull. Jag hade aldrig gjort det. Jävla hurtbulle i alla fall. I vanliga fall brukar jag sova vid den här tiden, men eftersom jag är ledig imorgon tänkte jag sitta lite extra sent framför skärmen. Fan vilken tönt jag är, som ska sitta extra länge vid datorn bara för att jag är ledig från skolan imorgon. Datorn är mitt liv, jag kommer se ut som en fyrkant snart.

Tess inom kort.



kalas

hello guys!

Det är underligt det här med sömn, på kvällarna är jag skit pigg, verkligen pigg. Jag klättrar nästan på väggarna här hemma för att jag har såna myror i benen. Och så har jag fortfarande lite ont i halsen så jag vågar inte gå ut och springa, vill inte ta den risken och ligga sjuk resten av veckan. Är galet sugen på att spela fotboll, tänk er en varm å skön sommarkväll och fotboll! Åhh! Men nixxxxx, jag sitter kvar hemma och kollar på fotboll istället. Derby mellan dif - hif. Difhif höhö.
 
Precis hemkommen från min faster och farbror, farbror Christer fyllde år så vi åkte upp och åt tårta, saft och bullar. Nästan hela släkten på pappas sida var där, så det var mys. Nu i halvlek ska jag skriva klart projektrapporten som började med tidigare idag, min del om värderingar.

090420

Vet ni vart jag befinner at the moment? Just precis, i soffan, här tillbringar större delar av min tid numera. Fattar inte hur jag kan vara så trött jämt. Imorse när väckarklockan ringde visste jag inte vart jag var, jag var typ medvetslös, helt bortom medvetandet, jag fattade inte varför väckarklockan ringde så tidigt som kvart över sju på en helg..Men det var ju inte helg kom jag på när signalen hade stegrat så högt att jag fick ont i öronen. Haha jag fattade ingenting, var helt död. När jag kom på att det var måndag och inte söndag klarnade det till i hjärnan, jag kopplade ihop det.

Och nu är jag hemma från skolan och är nästan lika död, skillnaden är att jag vet vart jag befinner mig och att jag är medveten om vilken dag det är.
Slutade tidigt idag, kl 12, men vi stannade kvar och jobbade med projektrapporten. Nu är den nästan klar! Ska skriva lite om värderingar och så först.


Känner mig ungefär lika trött som stackarn på bilden. aw, lilla sötnosen.
 



 


död tjej som bara svamlar

Fy bövelen vad trött jag är (Ehh, did I just said bövelen?), har börjat säga det otroligt fula ordet även när jag pratar, t.ex. när jag pratade med Ida under nån träning och senast jag sa det var när jag kom hem från jobbet idag. Alltså, jag menar, det är ju verkligen ett fult ord, inte ens lite coolt, bara helvetes jävla galet fult.

Jaja, saken jag ville komma till var att jag är trött och bara sitter här i soffan och försöker hålla mina ögon öppna medan jag väntar på sporten, söndagssporten får man bara inte missa, efter det är det bums i säng! Känner att jag måste sova, min hals pallar inte trycket snart, ska göra mig en kopp te kanske? Brukar kännas lite mjukare då, typ lenare. Eller något i den stilen. Hrm. Känner att jag inte kan sätta ord på det jag vill säga så det är nog bäst att jag lägger ned blogg-verksamheten för idag.

Godnatt med er!

PS. Fick en liten present från jobbet idag, gissa vad det var? Ledtråd: Påsk.
Wie! Rätt! Ett sött litet lila påskägg med så mycket godis i att det nästan sprack när jag klippte upp tejpen.
Me like!

090419

Home from work. Vilken dag, en lång jävla dag. 05-15. Är van vid att sluta klockan 13 när man jobbar morgon, vet inte varför det är annorlunda nu, verkar vara så framöver också. Men det är väl bara att tacka och emot (eller nåt). Mer cash i fickan i alla fall ;)

Sitter just nu och bekymrar mig över min hals, känner att jag börjar bli förkyld, har ont i halsen och kände av den lite lätt igår också. Vill inte bli sjuk nu, sämsta tajmingen med skolan och allt, har ju galet mycket att göra, har verkligen inte tid att vara sjuk. Men det ser inte så lovande ut, hoppas dock att det är pga av dom tidiga mornarna. Hoppas hoppas hoppas!

Har spelat in AIKs match mot BP som gick tidigare idag så jag sitter och tittat på den nu och ska fortsätta kika.

I'M GOING TO CARIBBEAN!

I mina drömmar, ja. Det är verkligen något jag skulle vilja göra, att cruisa i Västindien eller bara luffa runt på ett par öar. Skulle vara galet mysigt! Något jag absolut ska göra innan jag dör.



En annan sak jag ska göra under min livstid är att åka till Afrika på safari. Skulle vara grymt att besöka Masai Mara i Kenya. Har följt programmet "Big cat diary" på Animal Planet och jag ääälskar det. Handlar om lejon, (som är mitt absoluta favoritdjur), geparder och leoparder. Skulle vara så mäktigt att få se de djuren in real life.

Otroligt vackert djur

Copa Mundial

Ska bege mig in till stan och kolla på skor, främst fotbollskor men kanske kan hitta några andra finingar också! Kanske ett par till converse? Såna skor kan man ju köpa hur många som helst av, galet sköna ju.
Fotbollsskorna jag ska köpa är från Adidas, Copa Mundial. Sägs vara hur sköna som helst, så jag tänkte köpa mig ett par och spela in dom till sommaren (eventuellt cup i Barcelona).

ADIDAS COPA MUNDIAL BLACK

090418

Buuuuurrrrrr! Inte är det varmt idag inte, fy farao vad jag har stått ute och frusit. Värmt händerna vid grillen som var mer än varm, riktigt jävla het. Aldrig är man nöjd...antingen är det för varmt eller så är det för kallt, kan aldrig vara lagom. Haha.
Ni kanske vill veta vad jag har gjort ute dårå? Jo, varje år har vi en så kallad "Vägverksdag" med laget, där vi säljer hamburgare, krov, kaffe osv. Det kommer massvis med människor denna dag, från hela Sverige och även en del från Finland, Norge, Danmark, Estland. Dom åker upp för det är auktion på Vägverket där dom säljer ut grävmaskiner och sådana tråkiga prylar. Men det är en rolig dag faktiskt! Glada lagkamrater som i sin tur ger en mycket skratt och glädje!

Min kusin och hans fru Maria kom förbi med Måns och Maja, mina söta kusinbarn. Maja sov mest, men Måns älskar traktorer och han hade fått provsitta en gaffeltruck. Haha han var tydligen överlycklig. Gubben lilla.

At the moment sitter jag och kollar AIK-MFF, repris från i torsdags. Ska snart plugga lite innan SM finalen i innebandy börjar, vilket är halv fyra.

Så ska det låta

Sitter i soffan med familjen och kollar på så ska det låta, helmysigt fredagsprogram. Vi brukar annars se på Talang men jag har kommit på att jag blir så stressad och nervös för deltagarnas skull, nästan rädd för att de ska göra bort sig eller att något ska gå fel, så från och med idag går vi över till ettan och så ska det låta!
Tänkte pallra mig ut i köket och hämta chipsen, om jag orkar lyfta mitt (feta) arsle härifrån. Sitter så bra. Annars skickar jag morsan. Haha.
Ääääeh, fyfan vad lat du är Therese..

Rå diggar pianisten Putte i programmet!


Planerna är i full gång!

Tjoho! Vad har ni för er? Rona gick precis hem. Vi var ute och gick en promenad i vårsolen och snackade lite skit bara. Sedan gick vi hem till mig och började planera inför vår resa till Grekland! Vi kommer att bo i lägenhet, vi har alltså möjligheter att laga mat själva om vi vill det, kommer nog bli så att vi äter ute för det mesta men någon dag kanske vi vill göra något eget. Kan vara rätt mysigt det också, sitta ute på balkongen i kvällssolen och äta middag! Åååååh vad jag längtar! Ge mig sommar, ge mig Grekland! Kommer bli underbart skönt och hur roligt som helst. Sol, bad, värme, chill med bästa polarn, kan det bli bättre? Nej, det kan det faktiskt inte!

Det vi har planerat idag är vad vi ska ta med oss, främst i matväg, eller mat och mat, det var mest godis och chips, men typ pasta, vattenkokare och sådant. Vi har också planerat när vi ska vara på Arlanda för att hinna äta, checka-in, handla allt vi ska osv. Ni vet ju hur fort tiden brukar gå när man väl har checkat in bagaget. Och ja, vi är medvetna om att det typ är två månader kvar tills vi ska åka, men vi älskar att planera! Det känns så nära nu och vi ska betala in resterande summan i helgen, "slutsumman".

Thailand 08. Gör flätor


Gotland i somras


Jag och kusin i somras


whaaaaat

WHAAAAAAAAAt min farbror är på tv. hahahaha. Vad i heeelveteeee. The doctors tog precis slut och helt plötsligt var han där och pratade om kräftor på "Leila på landet"

Här är han i OS 2000 (tror jag)


                                                                                                                                                                                                                                                      

090417

Fredag idag!  Yeaaah, har längtar efter den här helgen, vet inte varför för jag ska egentligen inte göra något, förutom att jobba. Visst är det alltid skönt med helg men den här känns typ nyttig. Haha.
Sitter hemma framför teven och kollar på The doctors på tv4 plus och bara vilar mig. Känner mig verkligen helt slut och ändå hade man nyligen lov..Vad händer med mig? Börjar man bli skoltrött på riktigt kanske? Dock är det inte det minsta konstigt om fallet skulle vara så, man har ju snart avverkat 12 år i skolan. Fy sjutton vad mycket det låter. Och det är det ju i för sig.

Snart ska jag träffa lilla Rona, vet inte vad vi ska göra. Men något hittar vi väl på, kanske gå och äta lite? Jag har inte ätit någon lunch....är jävligt hungrig!

me like food!

Jag hade en liten diskussion med Ida över msn här om kvällen och hon hade filosoferat lite över mina blogginlägg och det hon kom fram till var att många av mina inlägg handlar om mat. Och det satte såklart igång mina tankar och det gör dom fan, bara mat, mat, mat hela tiden. Era stackare det enda ni får höra om är en massa mat...
Men faktum är ju som så att jag ÄLSKAR allt som har med mat att göra, allt man kan tugga och svälja, framförallt kakor, glass, godis och sådana saker man inte borde äta så mycket av. Men mitt motto angående mat lyder något i stil med följande sätt: man ska äta det man vill och tycker är gott, då mår man som bäst!
Men naturligtvis finns det en gräns som så många andra saker i våra liv och jag tror jag måste passa mig för den gränsen....Men det är ju sååå gott! Och jag äter i princip något varje gång jag ser ett kylskåp, en riktig liten "småätare" som min tandläkare är duktig på att påpeka.."småätande är inte alls bra för dina tänder, alla ph-sänkningar ger hål i tänderna" och bla bla bla.




090416

Hey hey hey!

Hur är läget med er? Det har verkligen inte varit min dag, mycket har gått fel. Eller fel kan jag kanske inte säga men jag har inte varit på topp. Inte alls. En dålig dag helt enkelt.

Just nu sitter jag hemma och kollar på vänner, har precis ätit ett stooooort mellanmål eftersom jag aldrig åt någon lunch i skolan, var inte särskilt sugen. Åt några hårdmackor istället, hehe, vilken mat...

Dom kommande veckorna kommer bli PAIN, tro mig, de sista veckorna i skolan har vi så mycket prov, uppgifter att jag bara vill gå och skjuta mig själv. I princip. Jag kommer inte ha något liv framöver haha, huvudet kommer vara fast klistrat i mina skolböcker. Puuuuuuh

Måste sticka, höörs!

Oh my......

Jisssses vad jag har pluggat nu, stenhårt ända sen fem. Känner mig rätt nöjd för kvällen, det får räcka för idag, är dessutom helt urpantad i hjärnan, finns inga krafter att hämta, haha.
Det är väldigt mycket att plugga in men rätt intressant ändå, som sagt, synd att det är så mycket. Känns som man inte får in någonting, det går in och lika fort ut. Hoppas att åtminstone något har fastnat under de här fem timmarna jag har lagt ner. Annars svider det....

Min kropp värker, jag går som en gammal kärring för att jag har sån träningsvärk. Blir bara värre för varje timme som går och jag är helt bestämd på att det inte blir någon träning för mig imorgon, måste vila nu. Har aldrig känt mig så tung i kroppen, mina ben darrar nästan när jag går i trapporna i skolan, haha..låter inte bra alltså! Blev kallad till match i helgen dessutom..Puhhhhew.

Nu ska jag ta en macka och ett glas oboy till sportnytt och därefter är det läggdags! Tar numera en sån sablans tid för mig att somna, skit jobbigt. Någon som har samma problem även fast man går upp tidigt på mornarna? Ligger vaken och vrider och vänder ett bra tag, kollar på klockan titt som tätt och får panik eftersom tiden bara rinner iväg och man tänker att man "bara måste sova nuuuu", får paniktankar.

saft o bullar

Tja. Nu är jag hemma och sitter och käkar mellanmål, jordgubbssaft och kanelbullar. Nice mellanmål, jenny hade druckit upp all mjölk och ätit upp de sista mackorna som fanns kvar. Lackade lite till en början men sen när jag hittade bullarna var det lugnt :-)

Hoppas ni har haft en bra dag allihopa, min dag har mest bestått av dryga "väntetimmar". Hade ju ett lagom skönt hål i två och en halv timma. Fast jag hann faktiskt med att fixa lite plugg, skrev ihop studiejournalen (förhoppningsvis den sista, tycker de är grymt tråkigt) och gjorde geografi läxan. Så nu är det fullt fokus på islam, det provet har jag på fredag, veeeeerkligen dags att sätta igång att plugga..men jag har inte riktigt hittat det där sköna plugg-stimmet efter lovet ännu. Kommer väl antagligen när jag sätter igång.

Förresten! Glömde att säga att när jag kom hem igår låg det ett litet paket i brevlådan! Från HM, älskar att se sådana påsar i brevlådan. Ni kan få se senare vad det var.


090415

Hej svejs!

Sitter i skolan för närvarande och har håltimma..väntar på att min sista lektion ska börja som är sam B. Det som känns extra surt är att vi typ inte kommer göra någonting på lektionen, förutom att han kommer "stämma av" så att alla har hittat ett ämne att skriva om. Jo, det är nämligen så att han har klämt in en till feting uppsats om politiska händelser som ska vara inlämnad i början av maj. Det är så mycket att göra i skolan nu att jag har gjort en planering, ett litet schema över vad som händer de närmaste veckorna. Och det är fanemej minst ett prov varje vecka fram tills vecka 20, + olika inlämningsuppgifter, typ projektarbete, hålla tal på svenskan osv, lite små grejer men som ändå kräver tid.  

Börjar klockan 14 och har haft rast sedan 11.25.....Lagom skönt hål va? Haha fyfan, men snart slutar jag och får gå hem! Drygt en timme kvar. Då är det bara att ta fram religionböckerna och börja plugga isalm.
Nu ska jag fortsätta med min studiejournal! Hööööörs!

en gammal goding!

Träffade på en gammal veteran på träningen idag, riktigt kul att se Linnea komma ner! Det är skönt för vi är ungefär lika bra just nu, eller lika dåliga är nog mer rätt att säga. Jag har tränat tre gånger och hon en gång medans övriga i laget har tränat uppemot trettio sammanlagt under vintern kanske?! Haha, ligger fortfarande ganska mycket efter och det märks skapligt mycket. Jaja, det får ta sin lilla tid.

Nu sitter jag har och har precis stretchat, försökt i alla fall, mina muskler är hela spända, ska lägga på lite liniment. Kollar på matchen där fabio aurelio nyss gjorde 1-0! Tooook snyggt mål! Ska hoppa in i duschen i halvlek, sitter här och luktar svett i soffan, ganska fräsch! ;)

2-0 LIVERPOOOOOOOOOOL! FOOOOOORZA!

Mycket fotbollssnack idag..hehe..men det kan man aldrig få för mycket av! Höhö


träning

Heeeeej! Vet ni? Jag är as glad! Inte för min skull utan för min käre vän Ida, hon har nämligen fått en liten syster idag! Grattis grattis grattis! Är jätteglad för er skull!

Nu har jag precis ätit lite middag, pasta och köttbullar! Ska sticka iväg och träna snart. Kommer gå rätt mycket åt skogen eftersom jag hade styrketräning imorse och är helt stum i benen, kommer inte kunna röra mig framåt. Något som gå ännu mer åt helvete är att jag har fotbollsträning imorgon bitti och även på torsdag, då kan vi snacka att jag inte kommer kunna röra mig, på allvar. Vi kommer liksom löpa efter träningen ikväll, damn, mina ben pallar inte trycket! Hehe. Har inte tränat så såhär tätt på länge. Men men sen blir det återhämtning till helgen, sista träningen är på torsdag för denna vecka. Jaja, återhämtning får tas senare, nu jävlar ska jag träna på istället! (Woho, bra inställning therese! Jag är förvånad, jag menar....när blev jag såhär taggad på att träna?)

Efter träningen blir det raka vägen hem, i 200 km/h till Champions League matchen mellan Chelsea och Liverpool, självklart tillsammans med en påse chirre! Den väntar på mig i skåpet över spisen...det är där jag har gömt den för övriga familjemedlemmar...taktiska drag för att få behålla den för mig själv :]

090414

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har haft en kanon dag faktiskt. Började dagen med styrketräning i skolan, känner mig lite svag i benen, lite darrig sådär, haha. Därefter hade vi geografi och sedan natur och efter det hade vi projektarbete, hon egentligen bara kolla så att alla hade en produkt klar och att vi har börjat med prjektrapporten. Och det har vi gjort i min grupp. Vi blev extra glada när hon sa att vi var klara efter projektrapporten var inlämnad, till våra stora förvåning behöver vi alltså inte redovisa vårt arbete. Men undrar om det verkligen kan stämma? Hon är helt virrig den där bryyden. Vi frågade fem gånger "Är du säker på att vi inte behöver redovisa någonting? Är det bara projektrapporten som ska in?". Vi vill ju inte på nån "skit" för det där sen. Men hon var så bestämd på sin sak så det var ju väldigt skönt för oss dårå! Haha. Jävligt latch arbete på en 100 p kurs!

För er som inte vet, ny tillkomna läsare kanske, så åkte jag och två tjejer upp till Dalarna på sportlovet och åkte Vasaloppet. Självaste utmaningen var att vi aldrig hade stått på ett par längdskidor förut, men det gick förvånadsvärt bra och jag har nog aldrig varit så stolt över en idrottsprestation förut!

Mellis och vänner nu!


Julle bullen

Jag sitter och hänger lite på msn, pratar bland annat med min käre vän Julia, också kallad Julle bullen för hon är en riktig liten bulle! Min bulle!

Här nedan får ni ett urdrag från vår konversation som började med att jag frågade om hon kunde mycket om kristdemokraterna.


Julia säger (15:59):

therese vem är jag?

Julia säger (15:59):

hahaha

Julia säger (15:59):

jag sitter o skriver idrottsuppsats

Therese säger (16:00):

Hahaha va

Julia säger (16:00):

en fråga: Vem är du?

Therese säger (16:01):

Du är en liten bulle som tycker om att äta godis, hänga på GF och se på film

Julia säger (16:01):

hahahaha perfekt beskrivnig

Hahaha! Det kanske inte är så kul om man inte känner henne, men hon är en sån tjockis! Inte på så sätt men en riktig liten godisråtta!
Snart kommer bullen själv hit, vi ska kolla på fotboll!


Primavera in Anticipo

Den här låten har varit påsklovets låt, ni vet en sån låt som man tycker är skitbra tills man lyssnar sönder den. Om ett par dagar kommer den troligtvis vara helt kass. Men just nu för stunden är den tokbra.
Har förflyttat mig från sängen till teven och har kopplat in datorn till sorroundljudet så jag sitter här och poppar låten på högsta volym. Det är då den är som bäst! (Öh, noob varning)




090413

God morgon!

Inget trevligt väder ute idag, ser ut som det ligger regn i luften och det är nästan dimma. Hoppas det försvinner senare och solen kommer fram! I så fall är det picknick som gäller idag, skulle vara skit mysigt. SOLEN KOM FRAM!
Har varit vaken sen åtta, tyckte att det var rätt smart gjort av mig då skolan börjar imorgon och det kan vara bra att kunna somna i tid ikväll. Gick dessutom och la mig runt tio igår kväll så jag är väl ganska pigg ändå. Eller jag ligger fortfarande i sängen och lyssnar på lugna favoriter så jag vet inte hur pigg jag är, haha.

Today then..Jag vill göra något kul idag! Något man inte brukar göra, något mysigt med bara vännerna. Picknick hade ju vart kanoners men som sagt, vädret verkar inte bli det vackraste idag, men vi får la seeee! Annars kanske man skulle kunna dra till stan och shoppa lite? Eller följa med mami och papi till Västerås? Vi får se vart dagen tar mig!

Grattis moster! + bilder

Måste gratulera min gulliga moster på födelsedagen! Grattis, grattis, GRATTIS! Hann inte följa med och gratta henne eftersom jag jobbade ända till klockan 3. Men jag får träffa henne på min studentmottagning om inte annat. Säkert innan dess också eftersom vi har ett antal födelsedagar att fira i släkten innan det är dags för den stora dagen.

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från gårdagen, har dock inte lagt in dom på datorn än så jag har ingen aning om det blev några bra, men det visar sig, det kanske inte blir några bilder alls, hehe.

Hos farbror och faster igår

Direkt när vi kom satte vi "barn" igång och måla ägg. Var väl egentligen
bara jag som var frivillig haha. Se hur koncentrerad jag är, tungan ute.


Syster och kusin Emma njuter av kvällsolen


Matdags. Marie-Ann, Jag, Jenny, Emma, Maria och lilla Måns-ponken!


Sötnosen Maja!


Pappa, Jag, Emma, Maja!


Jag och Majsan busar med vargen


Såja, några bilder blev det i alla fall! :]

090412

Hello fellows!

Hoppas ni har haft en bra dag hemma i vårsolen! Ni anar inte hur mycket jag ville stanna hemma imorse, var så trött. Tror bara att jag har sovit fyra timmar inatt, tess is dead. Somnade inte förrän en halv ett för jag var as pigg. Jag menar, vem i helvete är trött halv elva på kvällen när man sov dryga 11 timmar natten innan, inte jag i alla fall, dock får jag väl skylla mig själv när jag sov vidare fastän väckarklockan ringde igår. Jaja, det blev mycket snack om den saken.

När klockan börjar närma sig en si sådär 10 och solen lyser starkare och starkare får man ju nästan ångest när man står inomhus och jobbar. Annars har dagen gått bra, har varit relativt lugnt också, nästan för lugnt, har varit ganska uttråkad stora delar av dagen, men det är tur att man har sina fina grannar att prata med. Annars hade det varit en peeeeest.

Just nu ligger jag i sängen och funderar på att hoppa in i duschen, fräscha till mig och framförallt piggna till, jag lovar, jag kommer slockna annars!


Update 16.11:
Här svänger det fortare än man hinner blinka! Nu är det promenad som gäller, haha sen dusch! En låååång och sköööön en! ;)

Godnatt

....Jo, jag är medveten om att klockan är inte ens är halv tio men jag ska upp pch jobba 05.00 imorgonbitti, och hade behövt gått och lagt mig för två timmar sedan, men eftersom vi har varit hos min faster på påskmiddag med tjocka släkten kom vi inte hem förrän halv tio.

Jag orkar inte skriva mer än så ikväll, känner mig jättestressad eftersom jag måste sova. Och jag har starka känslor av att jag inte kommer kunna somna heller, för jag är inte ett dugg trött.

Slänger upp lite bilder från dagens bravader imorgon efter jobbet, slutar 15.00, puuuh. Är van vid att sluta 13.00 när jag börjar 05.00 men imorgon innebär det två timmar till! Huuuur i helskotta ska jag klara av det? Höhö, driver lite bara, det ska nog inte vara några problem då jag förhoppningsvis redan har kommit upp ur sängen. Imorgon kan vi snacka om att det skulle var akatastrof om jag försov mig! (Som jag skrev om imorse). Inga snooz knappar imorgon, bara att gå upp med detsamma.

Godnatt gott folk! Sleep tight!


Påskmiddag

Idag ska jag träffa släkten uppe hos min faster och farbror, alla mina fina kusiner kommer också! Ska bli kul att ha hela släkten samlad, i alla fall på pappas sida, var himla längesen.
Sen ska det bli gott med lite påskkäk också, inte helt fel. I för sig är väl påskmaten nästan identisk med julmaten? Eller har jag fel? Man har ägg, lax, köttbullar, potatis och allt sånt på bägge "borden". Eller är det något annat man brukar ha på påskbordet?

Nu ska jag cykla ner till ICA och köpa glass, därefter är det match! Höhö det rimmade ju! Glass och match! Liverpool vs Blackburn tänkte jag kika på.

Låg förresten ett påskägg på bordet när jag skulle hämta frukost imorse,
skoja inte om att jag ville äta det istället för frukost!


090411

God morgon!

Jag är så jävla dum ibland. Igår när jag skulle lägga mig ställde jag väckarklockan på 07.45 för att jag skulle kunna snooza till ungefär 8.15. Jag förstår inte att jag aldrig lär mig att jag inte kan snooza så tidigt på morgonen för jag klickar ALLTID på fel knapp, alltså "stäng av alarmet" - knappen. Så jag sussade alltså vidare och vaknade nu istället.
Anledningen till att jag skulle gå upp så tidigt är att jag börjar jobba 05.00 imorgon så jag ville bara underlätta för att kunna sova ikväll. Så det var väl ingen större katastrof, hade varit värre om jag skulle iväg någonstans. Hehe.

Just precis i detta nu sitter jag och kollar på nyhetsmorgon och har ätit ett kokt ägg, tänkte hämta lite fil och flingor men det är så äckligt att äta fil direkt efter man har klämt ett ägg. Haha, eller är det bara inbillning kanske? Nja, alltså eftersmaken av ägg är fanemej inte nice.

BBQ ikväll!

Ikväll ska det grillas! Premiär för det också idag, två premiärer på en och samma dag, inte dåligt det! Först IKEA, daamn vilket jävla varuhus! Galet stort! Man hade inte hunnit gå långt innan man började tänka "när är vi framme, jag orkar inte gå längre...", kort därefter såg jag en karta och ser att vi knappt har gått halva! Yes, "bara" halva kvar. Men nu har man sett det och jag vette fan om jag kommer åka dit igen. Inte frivilligt i alla fall! Nä, men skämt å sido, klart jag kommer åka dit men inte än på ett tag, haha.

Pappa står ute på altanen och skrubbar rent grillgallret, det var inte helt fräscht...Åååh, vad sugen jag är på grillat, ska bli riktigt gott! Grillad fläskfilé, bea-sås, klyftpotatis och vitlöksbröd! Yum yum!

Funderar på att sätta på mig träningsgrejerna och ta en joggingrunda. En liten en, kanske min gamla gulliga lilla sväng! Varför inte? Skulle vara rätt skönt faktiskt. 


IKEA premiär

Tjoho! Har varit ute och promenerat en stund med Rona nu på förmiddagen, ska snart hoppa in i duschen och därefter ska jag övningsköra in till Uppsala, där tänkte vi sätta ett par ljus på mormors och morfars gravar och besöka det nya stora IKEA-huset! Lär vara ganska maffigt, tre gånger större än det förra och jag kan inte påstå att det var särskilt litet det heller. Okej, jättestort var det inte men jag menar, allt man behövde fanns där, så den stora frågan är vad sjutton har dom fyllt ut allt utrymme med? Lär ju vara hur mycket nya grejer som helst! Gaaaalet!

Lider dock lite med pappa som b o k s t a v l i g e n hatar sådana stora varuhus, men stackarn har inte annat val, tre shoppingsugna tjejer, kan inte sluta annat än illa för hans del! Om han själv hade fått välja hade han naturligtvis valt att stanna hemma, men som sagt, eftersom jag ska övningsköra måste jag ha honom vid min sida! Mohaha! Jag känner att jag har blivit lite hämndlysten på senaste tiden, eller inte hämnd mer jävlig kanske?

Först och främst vill jag ju så gärna hämnas på mamma för hennes uttryckande om att jag äter för mycket! Hon borde vara glad över att jag äter ordentligt, sen om jag äter som karl eller ej, det är en annan femma, meningen är ju i slutändan att man ska bli mätt, inte sant? Haha jävla mamma!

-Kom igen nu familjen, nu gör vi IKEA!

Bjuder på lite sommarbilder!

Skärgården 2007


Jag och Julia sommaren 2007!


Gotland 2008


URF 08


Skärrad

Alltså...det är helt otroligt, det är redan den 10onde april och när vi kommer tillbaka till skolan har nästan halva april gått. Fyfasen vad tiden kommer rulla iväg nu, jag bara känner det. Kommer inte hinna blinka förrän man står med hatten och viftar. Jag pratar alltså om studenten för er som inte förstod det.

Jag känner mig lite illa till mods idag, inte på sjuk-sättet utan det hände en grej inatt som var jävligt obehaglig. Det ringde en man hem till oss, halv ett på natten, och sa massa sjuka saker och jag blev jätterädd. Det var bara jag vaken så jag svarade självklart, jag trodde det var min syster eller något för hon och Niclas var ensamma hemma hos honom så jag tänkte att det hade hänt något. Brukar annars ALDRIG svara på nummer jag inte känner igen. Och det kommer jag fortsätta med efter den här händelsen, den saken är klar.
Blev så rädd och hamnade i  någon slags chock att jag sprang ned till mamma och pappa, panik gråtandes med telefonen i handen. Usch, det var verkligen inte alls kul. Vill inte säga vad denne sa i telefonen men det var inga trevliga saker alls.

slaff paff laff daff

Gud vilken skön och tråkig kväll jag har haft. Ja, ni läste rätt, jag tycker faktiskt det är skönt att ha tråkigt ibland, bara för att det är så himla avslappnande. Jag kan bara ligga hemma och vara medveten om hur tråkigt jag egentligen har, men njuta så in i helvete.
Precis exakt i det tillståndet befinner jag mig i nu, jag sitter här i soffan med mina föräldrar och kollar på värdelös tv, bara väntar på att sporten ska börja, vilket är 22.00, därefter ska jag nog slå igång en film och chilla ännu mer med livet! Kommer troligen slocka ganska omgående, men det kan ju vara bland det härligaste som finns! Håller ni inte med? Somna i soffan för man är så trött att man inte orkar ta sig till sängen.

Nu ska jag hämta lite glass, vaniljglass med krossad choklad!

Zombie

Är jag trött eller är jag trött? Är helt sluuuut och mina fötter värker. Jobbigt att gå på stan en hel dag, den blev dock väldigt lyckad eftersom jag hittade massor av klänningar! Till min förvåning hittade jag en klänning i den första affären vi gick in i och den la  jag också undan och sedan hittade jag en i nästan varje butik.
Fick dock bara med mig en klänning hem och det var den till studentdagen, kände att jag inte orkade börja leta efter ännu en, så det får bli en annan gång, känns lite lättare att hitta en till skivan.

Käkade lunch i Kungshallen, grillad kycklingfilé med pommes :] Jävligt gott var det! Blir alltid så trött efter jag har ätit och jag kände mig också som en vandrade zombie när vi fortsatte vår klänning-jakt!

Apropå mat fick jag en känsla av att ge igen på mamma efter anklagsen på att jag äter FÖR MYCKET (Se inlägget om övervikt)...får nästan lust att äta mig riktigt jävla fet bara för att jävlas med henne, hon skulle smälla av, på riktigt alltså...Det skulle vara hennes värsta mardröm.

Watch out mami...........Ungefär såhär mycket pommes åt jag idag!
Mohaha!

estocolmo

!Hola!

Jag är lite inne på spanska idag, har gått och mumlat spanska för mig själv hela morgonen (den lilla spanska som finns kvar från högstadiet och det är inte särskilt mycket).
Kom nyss ur duschen och ska snart äta frukost därefter bege mig till huuufudstaden! Ska rensa stan på klänningar! Tänker inte åka hem förrän jag har hittat minst två stycken, en till studentdagen och en till min skiva!
Men nu ser jag på klockan att jag har lite bråttom. Måste äta, känner mig nästan svimfärdig.

See you later fellows! Adiiios!


Överviktig?

Ska knalla över till Rona om en liten stund och avverka första säsongen av Vänner! På tal om vänner kollade jag på det på tv nyss, fast det är säsong 9! Vi har en liten bit kvar tills vi har kommit dit! Ska kolla om vi har nå kakor eller något som jag kan ta med mig, är galet sockersugen!

Kul att man får höra av sin egen mamma att man "äter som en karl" som hon så väl uttryckte det. Hallå, var glad att jag äter ordentligt människa! Jag stod och lassade på spaghetti på min tallrik när den här lilla konversationen startade:
Mamma: Herregud vad med pasta du tar, mer än killarna på jobbet...du äter ju som en karl!
Jag: Vadå jag är hungrig ju..?
Mamma: Tur att du tränar annars hade du varit överviktig

HAHAHA, känns bra att det kommer från min alldeles egna MAMMA.

enligt mamma är det väl ungefär såhär jag kommer se ut om ett par år..

090408

God morgon!

Jag har sovit som en prinsessa inatt i min nybäddade säng, sov i mina favoritlakan och örngott. Var längesen jag sov så skönt, i alla fall skönt och länge, har sovit ca 11 timmar och jag känner mig faktiskt utvilad för en gång skull!

Idag är det tandläkaren som gäller, ska in och röntga tänderna...Låter ganska stort och konstigt tycker jag, men det var det dom sa att jag skulle göra, "för att hålla koll på visdomständerna". Så det är väl bara att åka dit. Låter dock som jag har jättefula tänder som sitter huller om buller. Den där plast grejen man får klämma ihop i käften är heller inte så jävla skön, skaver som bara den i gomen. Okej, slut på klagandet, bara åka dit, lär ju gå fort.

Nu ska jag äta frukost, ska äta en stooor frulle idag, eftersom jag troligtvis inte kommer orka laga någon lunch.

Träning

Pallrade mig faktiskt iväg på träningen idag och fan vad dåligt det gick i början, fick inte till en enda bra passning..inga bra mottagningar heller för den delen. Kort och gott märks det att jag varken har kondition eller boll i mig, slog bort alldeles för mycket passningar. Men kom igen lite efter drygt halva, eller aa jag vet inte, gick väl ganska dåligt hela träningen. Haha. 

Kom hem precis lagom till Champions League matcherna så slängde jag mig på soffan, oduschad och äcklig, och kollade på matchen mellan Villareal och Arsenal. (slutade 2-2). Nu har jag precis kommit ur duschen och sitter här och kollar på satc. Är ganska trött så jag tänkte sova tidigt idag.


Vänner

Tjuhu!

Kom precis hem från miss Rona, träffade henne och vi gick ut och promenerade en timme ungefär. Blev galet hungrig efter ett tag och jag orkade inte lyfta mina ben framåt, seriöst, haha det gick jätte tungt att gå. Vi funderade på att sätta oss och vila på en parkbänk, vi stod och tittade på den där jävla bänken som såg förjävla skön ut och velade fram och tillbaka om vi verkligen skulle sätta oss ned. Stod och rabblade för- och nackdelar.
Fördel  - skulle vara skönt att vila benen lite, nackdel - jag skulle aldrig orka resa på mig igen och fortsätta gå hem. Haha nackdelen vann och vi fortsatte traska på hemåt, i sniiiiigeltempo!

När vi väl kom hem, kändes som vi hade gått i tre timmar (sen vi stannade vid parkbänken), var egentligen 15 min, gjorde vi iordning lite lunch, spaghetti och köttbooooOOollar! Det här nog aldrig suttit så fint i magen som det gjorde, var sååå  hungrig!  

Efter maten satte vi oss och kollade på Vänner säsong 1! ÄLSKAR den serien! Hade aldrig sett de allra första avsnitten förut och jag måste säga att dom verkligen inte håller samma klass som de senare avsnitten. Haha mycket torrare, men det var kul ändå såklart! Vänner kan inte vara tråkigt!

Alldeles strax ska vi åka och lämna in min kamera, det verkar vara något fel på minneskortet i den, står "KORT FEL" direkt när jag startar den. Buuhu, tråkigt då jag har masssor med bilder som jag med största sannolikhet inte kommer kunna få tillbaka...Låter som jag kommer få köpa ett nytt minneskort.
Smart som jag är kanske jag borde ha lagt in dom på datorn, eftersom dom har legat där i en evighet, enda sen jag fick kameran, vilket var i julas....men det är en annan femma. :]

090407

God morgon!

Ligger i sängen och har precis pratat med Rona i telefon, vi tänkte hitta på något idag, det var jätte längesen! Vi tänkte i för sig inte göra något speciellt utan bara ta det lugnt hemma hos henne och kolla på film och äta pannkakor! Det var tydligen rätt kallt ute idag sa hon så vi blir inne, kanske tar en promenad till ICA senare. Vi pratade om att åka  in till Sthlm men vi kom fram till att klockan var för mycket och R ska jobba kl 17. Så Sthlm får vänta till på torsdag, då ska jag leta igenom hela stan på studentklänningar!

Ska äta frukost nu och sen städa, det behövs verkligen, ni vill inte veta vad som ligger på mitt golv!! Uscch.


youtube x2

Här får ni ett till ganska roligt. De här klippen har gjort min kväll!
Kolla in flickvännen i början

youtube

Fan, mina planer var att gå och lägga mig typ vid tio, då hade jag borstat tänderna och stod klar för sängen. Skulle "bara" kolla en sak på datorn först, och här fastnade man såklart. Haha, har suttit och länkat youtube klipp fram och tillbaka över msn. Har nog inte skrattat så mycket som jag har gjort nu på läänge!
En kompis länkade små klipp ur "Ballar av stål", jag dooooooooog. Har aldrig sett nå roligare! Haha jag kanske är lite retarded, men jag hade aldrig sett programmet innan. Tokroligt var det i alla fall! Har skrattat så jag har ont i magen hahaha. Här får ni ett "smakprov" på ett av alla dom tjugo klipp jag har kollat på, men majoriteten är alldeles för grova för att visas här, så det får bli detta:

Hahaha jag, b-o-k-s-t-a-v-l-i-g-e-n, döööööör av garv.
"Äre så här ni behandlar era kunder?"

Måndag

Sitter och chillar i soffan och kollar på Greys Anatomy, verkligen ett program jag älskar! Tokhärlig serie! Käkar lite glass och kakor. Smart ass! Ibland beundrar jag min smarthet, sitter och äter massa godsaker, såsom glass i det här fallet när det snart är middagsdags, mamma står och lagar maten nu....Och jag har tajmat in det så att jag är mätt lagom tills dess! Yeah, i vissa stunder avgudar jag verkligen mig själv!

Ikväll ska jag kolla på hockey, AIK-SSK, i kvalserien. Innan dess hade jag tänkt att städa faktiskt, är så jävla stökigt och dammigt i mitt rum, ska byta sängkläder och lite sånt.

Var hos Matilda tidigare idag med Lovisa och jobbade lite på projektrapporten, damn, mycket svårare än vad jag hade förväntat mig, var ju i princip samma frågor under alla rubrikerna och det kändes som man skrev samma sak om och om igen. Vi bestämde att vi skulle fråga våran handledare hur vi skulle gå till väga för det känns ganska onödigt att sitta och lägga ned massa tid och jobb på den och sen har man skrivit helt fel saker, och måste därmed skriva om den.  

090406

Å här är man uppe med tuppen, jajamen! Trött som en gris är jag, men uppe är jag! Sitter i sängen och har precis klätt på mig. Ska iväg till stan vid halv tio snåret och jobba med vårt projektarbete, skriva projektrapporten och sådant, kan vara skönt ha det gjort till skolan börjar igen. Slippa tänka på det.
Ska tjata lite på pappa om att få övningsköra in/hem. Han lät dock inte så taggad första gången jag frågade.
Nu är det frukost tajm! PS. Ta vara på dagen, strååålande väder! :]


Stick it!

Precis hemkommen från Julia, herrejösses vad vi har ätit! Min mage är som en ballong som vilken sekund som helst kommer att explodera. Såååå mätt! Kommer aldrig i hela mitt liv äta godis igen, lämnade till och med kvar min godispåse hos Jullan för jag var så äckligt jävla mätt.
Apropå Julia kan jag ju passa på att tillägga att den ungen måste ha diabetes, har aldrig sett någon köpt och druckit så mycket läsk. Vi träffades nere vid ICA för att gå in och handla tillsammans, hon köpte en Fanta Exotic 0,5 l, Cola 1,5 l, Champis 0,33 l x 2. Och tjejen drack typ upp allt? Hur normalt är det på en skala? Jag drack inte ens upp min Fanta på 0.5 l, lite mindre en halva är kvar.
Okej, jaja, vem bryr sig om hur mycket hon dricker...Haha onödigt kvällsgagg bara.

Vi såg på en film som hette Stick it! En helt klart godkänd film! Tycker den var bra faktiskt! Nu när jag verkligen tänker efter var den skitbra, gillade den skarpt! istället för dans handlade det om gymnastik, tok häftigt! Man förstår inte riktigt hur starka gymnaster egentligen är, ahh, rekommenderar verkligen filmen!
 Har blivit så himla mycket dans filmer på senaste tiden, typ som, Stomp the yard, Save the last dance, Honey, You got served mm. Även fast flertalet är bra, men det var kul med något nytt!


Kallt

Shulululululu! Fyfasen vad kall jag är, har varit hemma i en timme men jag har fortfarande inte fått av mig jackan. Sitter här framför teven med halsduken och jackan på och har precis ätit lite pasta. Ska strax bege mig ned till ICA där jag har styrt dejt med Julia, vi ska köpa godis/glass/chips och tjocka till en film. Myyyyys! Ska sätta på mig långkalsongerna för jag ska cykla och det är fanemej inget skönt väder ute idag, OM jag frös under matchen, var riktigt ruggigt.
Ja, matchen då, grymt härligt att få komma tillbaka och se AIK vinna med 1-0 med mål av Gabbe Özkan. Jäkligt snyggt var det!
Oj oj oj, nu blev det bråttom, ska trampa ned och möta Jullsan nu!

090405

Dagen med stort D! Som jag har längtat och nu är den äntligen här! Har haft en så grym abstinens sedan i fredags, haha. Har suttit och hängt på GF 24/7, där framförallt publiksiffror men även väder (särskilt nu på morgonkvisten) har varit de stora frågorna. Men längtan är snart över, och vi beger oss till Solna om en och en halvtimma ungefär...då längtan istället kommer övergå till nervositet. 
Matchen börjar 15.00.  Kom igen nu, Gnaget!



Vid din sida

Har sett på en himla gullig och bra film ikväll, Vid din sida hette den och visades på fyran efter Robinson. Tror inte jag orkar berätta vad den handlade om för jag är för trött. Haha. Eller väldigt kort så handlade det om en familj där föräldrarna skiljde sig och barnen fick en ny styvmamma som den f.d. frun och dottern inte tyckte så mycket fastän hon försökte och gjorde så gott hon kunde. Detta förändrades dock när den "riktiga" mamman fick cancer. Det var väl i stora drag om vad filmen handlade om. En väldigt, väldigt sorglig men en otroligt härlig film!

Nu är det bedtime för mig! Ska upp i hyfsad tid imorgon i alla fall, alarmet ställs väl på 9.30! Eller typ 09 så jag kan snooza ett par tre gånger! :] Godnatt!

fotboll

16.06: Sitter och kollar på Elfsborg-Bajen, dom har bara spelat några minuter så det finns inte jättemycket att säga om matchen än, hehe.
Väntar på att pappa ska pallra sig in så att vi kan åka ut och övningsköra någongång. Var förövrigt hur länge sen som helst jag övningskörde så vi tänkte ut och ta en liten vända! Ska köra till Solna imorgon så det kan kanske vara bra att köra liteidag så jag känner att jag har koll på "grejerna".



Update 18.09: Matchen mellan Ellos och Bajen är slut och den slutade 1-1. Nu är det snart dags för match nummer 3 idag som spelas mellan Fulham och Liverpool!
Är helt ensam hemma ikväll, alla är borta på varsitt håll förutom jag som får vakta huset, haha. Ska värma en pizza strax, börjar bli lite hungrig faktiskt. Köpte lite glass också, så jag tänkte mysa med glass och kakor ikväll framför Robinson!

090404

4 april idag, 5:e imorgon, börjar nalkas premiär och nerverna börjar smyga sig på. Hoppas på ett lika fint väder imorgon som det är idag, det är cirka 14 grader och en sol som lyser på en klarblå himmel. Kan det bli bättre? Jag tror fan inte det. Jag menar, vad mer kan man begära fyra dagar in i april? Men som sagt, jag hoppas att vädret håller i sig även imorgon.
Idag dårå, vad händer? Inte ska jag sitta inomhus i alla fall, för de som inte är ute en sån här dag är, no excusesi d i o t e r.  Man måste ta vara på dom här dagarna, för det skulle inte förvåna mig om det vänder om och börjar snöa nästa vecka.

Ska ringa och väcka Rona strax och dra med henne ut på en promenad! :]


Flyga drake

Är helt död ikväll, ska gå och lägga mig och läsa snart. Flyga Drake av Khaled Hosseini. Har läst 100 sidor typ och jag tycker den är skitbra! Brukar tycka dom flesta böcker är så jävla sega inledningsvis, känns alltid som man kan hoppa över dom 100 första sidorna, men den här fastnade jag för direkt. Ovanligt nog. Har haft boken sen i somras, läste den till och från för jag har inte hunnit för det har alltid vara något i skolan. Eftersom det blev så stora mellanrum mellan gångerna jag läste hade jag ingen koll alls, fattade inte alls vad den handlade om, drog ut bokmärket och började om. Ska försöka läsa ut den under lovet, ligger andra böcker på kö, t.ex. Ser jag tjock ut i den här, skriven av Randa Abdel-Fattah.



lov lov lov!

Glömde nästan bort att jag har lov nu, påsklov! Skönt, känner att jag verkligen behöver vila upp mig. Min kropp orkar inte, varken kropp eller psyke. Känner mig helt slut både fysiskt och psykiskt. Så lovet är mer än välkomnat, kommer precis lagom!
Jaha, vad ska jag hitta på under lovet? Inte så jättemycket faktiskt, ska mest ta det lugnt och vila upp mig så jag kan ta mig igenom april månad, för det kommer bli ett helvete i skolan, hur mycket som helst att plugga innan maj, bara börja ladda!
Ska träffa Lovisa och Matilda på måndag och jobba med projektarbetet, skriva projektplan, fixa vår redovisning osv. Tandläkaren på onsdag, annars har jag inte mycket annat in planerat vilket känns väldigt skönt. Ska jobba nästa söndag men det känns okej, är ju ledig på måndagen där så kan vila en sista dag då!

Just nu sitter jag och kollar på innebandy, eller just precis i denna sekund bytte pappa kanal och nu halvkollar jag på postkodmiljonären. Klockan åtta blir det Talang med glass och kakor :]


090403

UNDETBAAAAAAAART VÄDER UTE! Heeeelt galet vackert! Hoppas det fortstätter vara såhär skönt ett tag framöver, skulle vara kanon!
Galet skön dag i skolan också, slutade redan 11.20, käkade lunch i skolan och tog sedan en promenad ner på stan med Sanna, Viktor och Lovisa. Uträttade lite små ärenden, gick bl.a. och hämtade ut biljetterna till AIK-Halmstad på söndag! 
Därefter knallade jag vidare till stadsbiblioteket och lånade fyra böcker om politik, främst om kristdemokraterna , men också om republikanerna i USA samt om USA:s statskick. Ska skriva om någonting i den stilen, har inte riktigt formulerat frågan ännu, men det kommer...

Gick in på ICA på vägen hem från tåget, köpte en Marängswiss och satt mig ute på altanen när jag kom hem i SHORTS och LINNE, är det inte sjukt? Jag frös inte ens! Just nu ligger pappa ute i solstolen och vilar medan jag har förflyttat mig in till soffan och kikar på vänner! :]

Fnitterfia

Herregud, vad jag har fnittrat och fnissat ikväll. Kan det bero på trötthet? Var hos Ylva nu på kvällskvisten och skulle plugga men det blev inte mycket av det utan mest skratt och prat.
Mitt i våra heta diskussioner hör jag ett välbekant ljud och det lät som någon som borstade tänderna..
Jag: "Vad duktig Olle är på att borsta tänderna" För det lät som fan, värsta "tandborstdrags-ljuden"! (Olle är hennes papi)
Ylva: " Eh, jag tror han putsar skorna men aa..."
HAHAHAHHAA jag doooooooog av garv!
Och det var ett sånt skratt som aldrig slutade....satt och skrattade/fnissade åt det i en kvart typ. Haha galet roligt!

En annan rolig sak var när Lollo drack festis idag, sån med sugrör, hahaha hon klämde på förpackningen och sprutade ut festisen på sin jacka, HAHAHAaaaaaaaaa! Så jäääävla kul! Skadeglädjen är den bästa glädjen :]

Sitter och käkar glass nu och kollar på sporten, ska sova sen, blir så jävla trött när jag har sovmorgon...


090402

Tjoho! FAAAN vad härligt väder! Galet fint, det blåser knappt någonting och jag ska precis ut och springa! Perfekt löp väder, första gången på ett halvår man kan träna utan underställ! Bara springbrallorna och en friktionströja, ganska niiiiice!

Hööööööörs!


Ny favoritlåt

Taylor Swift - Love story! Satt nyss och lyssnade på den på youtube nyss och tänkte "dom kanske spelar den på radio snart", jag satt på radion och NRJ och gissa vilken låt som spelades just då? Haha ja, den låten! Vilken tajming! Vred upp volymen och shakade asset. Tycker dock den versionen som jag lyssnar på på youtube är bättre, radioversionen är nån himla discolåt.


Runt 3.11 kommer det bästa på hela låten :]



Den blir dock väldigt uttjatad ganska snabbt...så överlyssna inte på den som jag har gjort....Hehe.

090401

April nu! Skrev 0903... i rubriken, men sen tog det stopp och kom på att det faktiskt är april nu, så det blev 090401 istället! Jahaja, det har varit en väldigt fram-och-tillbaka dag idag, började kanonbra då vi fick reda på att vi inte längre kommer ha någon lektion på fredagseftermiddagen av vår tränare. Den kommer att utgå framför för att han jobbar för mycket övertid och inte får ut det i pengar så han måste dra ned. Haha, tråkigt för honom men kunde inte bli skönare för oss? Nu slutar vi 12 varje fredag framöver! WOoooOO! Couldn't be better!

Blev mindre bra när jag hamnade i värsta svackan mitt på dagen, vet inte vad som hände, men jag började typ gräva min egen grav där ett tag, var så less på allting. Allt var bara skit, skit konstigt. Men det är så mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu, bl.a. jobb, plugg, student och allt som ska ordnas till dess. Det är en del, och det är verkligen en stressfaktor, hur fan ska man hinna med? Stockholm någon dag på lovet, den saken är verkligen klar. Men blir så förvirrad på något sätt, man hänger inte med i tankegångarna...

Sitter och äter lite glass till mellis nu, mamma står iofs med maten men jag var så hungrig att jag inte kunde vänta.

RSS 2.0