Vem fan tror du att du är?

En del har så mycket luft i sig, går omkring och tror att dom är någon. Någon som kan bete sig hur som helst utan att tänka på vilka konsekvenser det kan medföra. Personen på andra sidan har faktiskt  känslor och kan bli ledsen över ditt beteende.

Förlåt mig, är bara väldigt väldigt deppig idag.



Man inser inte vad som finns framför en förrän man har förlorat det...


Trött är bara förnamnet..

Fy fan, det har regnat hela jävla dagen idag! Tänker inte sätta min fot utanför dörren nå mer idag. Har varit ute tillräckligt i det här ruskvädret. (Pendlat från Sthlm, cyklat från stationen) Jag kan dock bli tvungen att ta några steg, kanske fram och tillbaka från bilen och in på ICA..Nämligen så att  jag har glömt  min tandborste hos en kompis jag var hos inatt. Kanske måste ut i regnet i alla fall då. (Räknar kallt med att jag får skjuts, för att gå eller cykla finns inte på världskartan en sån här dag)
Är så jävla trött också, gick och la oss sent inatt och det är jag inte alls van vid. Senast 2 brukar jag hålla mig till, men inatt blev det runt fyra-halv fem. Det blev en jäkla omställning för kroppen. Har en stark känsla av att Therese kommer däcka på soffan gaaaanska tidigt ikväll...

Skulle inte tacka nej till att få lägga sig där och sova...om jag nu skulle få en förfrågan ;)


Viva la vida

Sitter och degar i soffan, har suttit här hela dagen. Har nog inte lyft på rumpan mer än 3-4 gånger. Och dessa gånger har jag bara knallat ut i köket och hämtat bullar.  Varifrån kommer denna lathet? Det är inte okej! Eller? Jag menar, jag har ju ändå lov? Men man borde tillbringa tiden på något vettigare än att sitta i en soffa en hel dag. Jaja. Laddade ner Coldplay's viva la vida idag och har lyssnat på den hela tiden! iTunes är inställt på repeat och jag kan inte sluta lyssna.

 


Borde kanske städa så har jag i alla fall gjort något bra idag...fast när jag ändå har suttit här dagen kan jag lika gärna sitta kvar ;) haha jag orkar verkligen inte göra något! Som sagt, jag förstår inte varför jag har blivit så lat..

Måndag

Igår när jag skulle gå och lägga mig fick jag lust att träna, jag bestämde mig för att springa efter frukosten. Att träna direkt på morgonen har aldrig riktigt varit min grej, mår alltid illa och så. (Men bara när jag tränar på egen hand, i skolan går det hur bra som helst, konstigt, men så äre) Hur som helst, jag åt frukost, väntade ett tag så mackorna skulle lägga sig och sen drog jag iväg. Jag märkte redan från början att det skulle gå tungt, och det gjorde det, heeela vägen, det släppte aldrig..När jag nästan var hemma började jag känna mig yr och nästan svimfärdig, jag stannade upp och satt mig och vila på en sten ett tag och sedan gick jag dom sista 600 metrarna.
Konstig känsla, den brukar inte komma ofta alls, har hänt någon gång tidigare då jag har sprungit på morgonen..Jag tror inte min kropp pallar löpträning på mornarna. För den där lilla rundan jag springer är ungefär 3 km och jag har sprungit den miljontals gånger så jag vet att jag fixar den liksom..Jaja, no more exercises in the mornings. Fin engelska där. Körde lite styrkeövningar när jag kom hem, kommer ha träningsvärk så det skriker om det imorgon, drog några fin fina magövningar...phew!

Annars då, förutom den lilla träningen imorse så har jag varit och kollat på AIK-Örebro med Adam och Tobbe. AIK vann med 2-1 och spelade för en gång skull hyfsat bra också. Kul att se, synd att de inte kunde hittat spelet lite tidigare, nu är säsongen helt död ju.

Är jättetrött ska nog läsa lite i min bok, flyga drake, och sedan sova! Godnatt!


Sunes jul

Blev inget Scrubs igår, efter Real Betis matchen spelade Barcelona mot Almeira, skit bra första halvlek. Barcelona ledde med 5-0 efter första 45. Sen efter den matchen gick jag och la mig. Vaknade vid halv elva tiden imorse och degade framför teven bara. Kom fram till att jag hade jävligt tråkigt så jag frågade pappa om vi skulle kolla på Sunes Jul och det gjorde vi. Haha så jävla roliga, jag älskar Sune filmerna! Rudolf och håkan! Haha jag skrattar bara jag tänker på dom. Härligaste familjen!

Nu har vi tagit en paus i filmen för vi fick besök av faster och farbror så vi sitter och fikar nu. Borde vara lite social, är faktiskt riktigt hungrig också, så lite äppelkaka sitter nog inte fel :D

Scrubs?

Sitter hemma helt ensam, har skit tråkigt. Ingenting bra visas på tv, har suttit och zappat i några timmar, börja ledsna lite nu. Har stannat på TV4 Sport, match mellan Atlético Osasuna och Real Betis. Betis leder med 2-0. Men den matchen är slut om 5 min. Funderar på att dra igång scrubs..så jag blir färdig med den säsongen nångång. Yes, det får bli scrubs. Scruuuubs it is!



Lördag

Hade sett fram emot en skön sovmorgon imorse, hade ställt klockan på 12 men vaknade klockan 9 av att pappa började mublera om, (?) han började rensa det lilla vardagsrummet mellan mitt och jennys rum genom att sparka sönder saker, bl.a. en soffa, haha. Soffan var för stor för att han skulle kunna bära ner den för trappan, så han sparkade lite på gavlarna och tillsist lossnade dom. Ganska smidigt sätt att få bort grejor. Om han bara kunde gjort den lilla rensningen lite senare så hade man kunnat tagit den sovmorgonen man sett fram emot. Äsch, det gör inget, har ju en hel vecka att ta igen mig på. -Höstlov nu ju!
Vet inte riktigt hur jag ska tillbringa lovet, en del vänner åker iväg men jag blir nog mest hemma skulle jag tro. Ska hälsa på farmor så mycket jag kan! Saknar den lilla klago-gumman! 

Nu ska jag och mami ner och handla, tänkte köpa något till ikväll, typ kakor :)


Fredag

Sitter i skolan och har håltimme, börjar halv 3. Vill bara åka hem och ta lov, men om en si så där 3 timmar så är det bara att åka hem och viiiiiiiiiiiiiila! Fan vad skönt det ska bli, lovet kommer verkligen helt lägligt, känner mig alldeles slut i både kroppen och hjärnan. Har dock nationella i svenska torsdagen efter lovet, så det kommer bli en hel del plugg på det. Känns mindre kul, men jag ska försöka dela upp allting, så det inte blir så mycket när man väl sitter med det. Ska läsa igenom ett häfte med massa olika texter och sedan koppla ihop en text med en bild. Inte helt lätt, har inte en aning om vad jag ska välja för bild och text. 

Ikväll ska jag ut med några kompisar, fira en kompis som fyllde 20 för ett tag sen. Var himla längesen jag hittade på någonting så det blir nog roligt. Problemet är kläder bara? Svårt att hitta något när det är så kallt ute. Något fint men ändå varmt liksom. Får åka hem och gräva igenom garderoben, något lär man ju hitta :)

Haha det känns som jag har suttit och skrivit jättelänge men det har bara gått tio minuter. Jag som tänkte att jag skulle fördriva tiden lite men icke råååå. Kanske kan skriva rent en inlämningsuppgift istället för jag kommer inte på något mer att skriva nu! :P

Thursday

Har precis kollat klart på en film som jag började på igår, Live and become. Bra film faktiskt, hyrde den igår ska lämna tillbaka den imorgon. Lite kort så handlar den om etiopisk pojke som skickas iväg till Israel vid 9 års ålder av sin mamma, i Israel är han tvungen att säga att han är jude. Han adopteras av en familj där, och lever med dom. När han har blivit lite äldre åker han "hem" och får syn på sin mamma i ett flyktingläger.

Okej, torsdag idag. Dagen började helt dåligt, verkligen sämst. Försov mig och fick skit bråttom, drog på mig första bästa kläderna och slängde i mig några mackor. Väl inne i stan hade jag glömt busskortet, betalade med mobilen och när jag kom till skolan tappar jag mobilen i en jävla lövhög, helt blöt och lerig blev den. Kommer in till lektionen berättar min dåliga start på dagen och då sa Sanna "Då kan den bara bli bättre" och då blev jag lite positivare. Dagen blev också bättre ju längre den gick, även fast torsdagar är drygaste dagen på hela veckan.

Fredag imorgon!! = en dag kvar i skolan innan lov! Ska bli så skööööööönt.

Måndag

Har haft en ganska bra dag idag, lagom "lång", slutade klockan två och åkte till Arlanda där jag var på jobbintervju. Och den gick bra, så nu kommer jag troligtvis få extrajobb där! Hur skönt som helst! Eller skönt och skönt, det visar väl sig...Första passet om dagarna börjar 05.00 AM. Kommer döööö! Hoppas jag slipper den första tiden. Kommer aldrig palla med, alltså jag kommer få gå upp fyra! Det är sjukt, har aldrig gått upp så tidigt någon gång. Sådana tidiga mornar är inte riktigt min grej. Jaja, vi får väl se hur det blir med tider och sånt.

Okej, redovisningen av kravanalysen gick bra, as bra faktiskt! Kände mig hur lugn som helst genom hela redovisningen. Tror vi hade fått med det mest väsentliga också, så det kändes bra :)

Nu är det maaaat!


Kapacitetsanalys

Skönt väder ute idag! Borde gå ut i solen lite kanske? Måste ändå fylla på mobilen, så jag kan ta en liten promenad ner till kiosken. 
Sitter och fixar med lite musik, ska rensa lite på ipoden hade jag tänkt. Ta bort massa gamla, ruttna låtar och lägga in lite frääääsch musik.

Igår var jag och kollade på AIK-Norrköping med Julia. AIK vann med 2-0, första segern sedan juli. 28 juli för att vara exakt. Efter matchen träffade jag en kompis ett tag och sedan åkte jag hem. När jag kom hem träffade jag på Ylva och hennes gäng vid stationen, så jag tog sällskap med dom hem. Skönt att slippa gå själv, för det är det värsta som finns. Hatar att gå i mörker ensam.

Nu ska jag fixa min kapacitetsanalys som ska redovisas och lämnas in imorgon. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men jag antar att jag ska utgå från kravanalysen som jag gjorde tidigare i veckan. Lite halv krångliga uppgifter faktiskt. Tror det är så att kravanalysen handlar mer om fotboll överlag (olika tester, värden och sånt) och i kapacitetsanalysen ska man utgå mer utifrån sig själv, vad man har sina svagheter och styrkor. Ääh, jag vette fan egentligen, jag får skriva ihop något.


Tuff vecka

Oh yes. Har varit en jobbig vecka med mycket plugg. Är helt tom i skallen, helt rensad. Hade filosofi prov idag och det kändes ganska bra, det var två frågor som var lite knepiga men det gick det bra. Så jäkla skönt att ha alla dessa prov avklarade nu, har i princip haft prov varje vecka sedan skolan började. Ok, inte riktigt men nästan. Har i alla fall haft fem prov de fyra senaste veckorna. I veckan som kommer har jag inga prov, men däremot lite små grejer som ska in, t.ex. krav- och kapacitetsanalys. Dessa ska redovisas på måndag. Sedan ett litet läxförhör på geografin, men det är nog ganska lätt, runt 10 frågor bara.

Ok, nog om skolan nu. Äntligen heeeeeeeeelg. Ska verkligen vila ut mig i helgen, annars kommer jag bli utbränd. Har pluggat asset av mig i några veckors tid nu så i helgen blir det verkligen till att vila. Ska nog övningsköra lite också så man kan ta det där satans körkortet nån gång. Vore grymt skönt! 

Något annat som vore förbaskat skönt just nu är att sova, men det finns ett litet problem...och det är att jag har gosat ner mig så himla skönt i soffan, med filtar runt om mig, och jag orkar inte flytta på mig.
Kanske somnar jag här? Nä, antingen pallrar jag mig upp härifrån och borstar tänderna och lägger mig i min egen säng eller så sover jag här. Om jag stannar här, kommer jag somna, det vet jag. Jag måste i vilket fall som helst bortsa tänderna, så det blir nog sängen i alla fall! :)
Haha, vilka trötthets resonemang..Bäst att jag går och lägger mig. Orkar inte lyssna på mig själv, höhö.

Söndag

Jag har inte gjort någonting alls den här helgen, inte ett jävla skit. Och det har varit så jävla skönt. Övningskörde till Stockholm och sedan hem igen. Mer än så har jag inte borta den här helgen. Hur skönt som helst! Inte för att jag brukar vara borta så mycket, men ni vet, man drar alltid iväg på små grejer, typ ner till ica några gånger per helg, men inte ens det. Har knappt behövt plugga något heller, har småläst lite i nationella häftet, gjort klart alla dom där träningsdagböckerna och allt vad det är. Men annars ingenting annat, ska läsa lite filosofi nu innan jag går och lägger mig.

Är skit glad idag! Och det finns reasons till det, men jag tänker inte dra det här. Inte nu i alla fall. Har dessutom sovmorgon imorgon, börjar halv 12! Kan det bli bättre?

Kan inte sluta leeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


Damn, i take it back

Damn, jag tar tillbaka det jag sa. Ikväll var det kul att kolla på Sverige, speciellt i första halvlek. Andra halvan var lite trög. Sebastian Larsson är en favorit, hoppas han har spelat till sig en plats i startelvan. Och Holmén, han var faktiskt bra ikväll. Elmander borde väl gjort mål på några av sina chanser i alla fall.
Så det här med att Sverige är usla...I take it back - men bara för ikväll, nästa match kommer dom var lika dåliga som vanligt. Halvskön lördagsunderhållning blev det i alla fall. Lite mål hade inte suttit helt fel kanske.

Sverige-Portugal

Nu är det dags att slänga sig ner i soffan och kolla på Sveriges andra VM-kval match mot Portugal. Nu har dom precis sjungit nationalsången och jag ska hämta godispåsen och kolla på vårt älskade Sverige (eller?) Känns som Portugal kommer styra den här matchen. Men klart man hoppas Sverige vinner! Men ärligt talat är tyvärr Sveriges landslag inte mycket att se på. Om jag får säga mitt alltså. Det ända sevärda är Zlatan. ZLATAN FRÄLS OSS IKVÄLL. Tror han sätter en, i vänstra krysset. Bara för att han är kapten.

Kärlek på hal is

God morgon på er!

Sitter i morgonrocken och kollar på en film som visas på tv, kärlek på hal is. Lite smågullig film faktiskt. Handlar om en föredetta hockeyspelare som blir konståkare och sen blir tjejen (som han åker konståkning med) och han kära i varandra. Eller den är inte slut ännu, men jag antar att det kommer blir så. Sitter och gör manikyr också, är rätt dålig på det men hittills ser det faktiskt rätt bra ut. Gjorde det i Thailand en gång, men det går ju inte att jämföra med det jag gör själv. Detta ser i såna fall förjävligt ut. Svårt att få de vita linjerna lika raka.

Igår hade jag prov i kemi, vet faktiskt inte hur det gick, men det kändes rätt bra när jag hade gjort klart det. Det var faktiskt lättare än jag hade förväntat mig, men vem vet, jag kanske misstolkade frågorna och skrev helt andra svar. Well well, vi får se hur det gick när jag får tillbaka det!

Fokus på filmen igen..måste se slutet!

HALKBANA



Gjort halkbanan idag! Fy fan vad kul det var! Fick värsta adrenalin kicken typ, haha. Ville bara gör om hela tiden. Och man fick ju köra ganska många gånger också, kanske 10 gånger i var.  Vill bara ha körkort nu så man slipper tänka på det, det ligger i bakhuvudet hela tiden. Men måste hålla fokus på skolan nu, alltid skolan i första hand. Fattar inte vad jag håller på med just nu, sitter och glor på bolibompa, när jag har prov att plugga till. Borde verkligen slå upp böckerna och läsa, har ju liksom prov på fredag, känns som det är lite tight om tid.

Näe, nu blir det plugg!

Tisdag

Då var geografi provet gjort, känns skönt att ha det avklarat men SATAN i gatan vad svårt det var. Ett av det svårare proven jag gjort under min livstid i alla fall, helt klart. Men som sagt, skönt att ha det gjort. Nu väntar kemi prov på fredag så det är bara att börja plugga till nästa direkt. Tänkte faktiskt börja läsa nu efter jag har skrivit klart här, och sen ska jag faktiskt bada lite! Skit längesen jag badade i badkaret. Sist jag badade var när jag och Matilda var i Göteborg i somras. Då drog vi på oss bikinisarna och plaskade omkring lite grann.  

Ska göra halkbanan imorgon! Är faktiskt lite nervös, eller inte nervös, utan det är mer lite små pirrigt...typ spännande. Alla jag har pratat med som gjort den, har sagt att det är skit roligt, så det är nog kul! Men vi får väl se imorgon. Får dessutom lite sovmorgon, måste ta tjugo över 8 tåget till Väsby  (Annars brukar det vara halv 8 tåget som gäller, senast 8) där blir jag sedan hämtad av en buss som ska ta mig till självaste banan =)


MUCOANGIN

 Mucoangin är min bästa vän såna här dagar. Har så sjuuukt ont i halsen. Helt tjock och slemmig (låter fett äckligt, jag vet, men ni vet hur det är) Halsen liksom skär sig när jag pratar och så börjar jag hosta istället. Ville inget annat än att stanna hemma när klockan ringde imorse, men eftersom vi skulle lämna in våra träningsplaneringar så pallrade jag mig till skolan i alla fall. Men tror ni inte att dom hade sagt fel inlämningsdatum till oss, så det är NÄSTA vecka dom ska in. Jag lackade, hade kunnat stannat hemma och sovit bort förkyldningen men iccccke. Jag gick hem efter samhällskunskapen sen i alla fall. Vilade lite och ringde Matilda som också är sjuk. Vi blev sjuka samtidigt faktiskt och insjuknade med samma symptom. Höhö.
Sedan vid halv fyra tiden hade jag körlektion, vi var ute och prov bromsade lite till på onsdag, då jag ska göra halkbanan :)  

Storm

Usch vilket skit väder det är idag. Blåser och regnar som sjutton. Tänker inte sätta min fot utanför dörren. Är dessutom sjuk, halsont, så det är nog lika bra att stanna inomhus. - Med geografi boken. Ouff, det är så mycket att lära in att jag inte vet vart jag ska börja någonstans. Lösa papper som ligger utspridda över hela vardagsrumsbordet. Kanske ska läsa igenom sidorna i läroboken och lära mig instuderingsfrågorna. Och därefter kolla på stenciler och sånt. Brukar vara ganska effektivt.

Nu blir det plugg, senare ikväll kommer farmor på besök och ska äta middag med oss! Älskade farmor :)



Kanelbullensdag

Kanelbullensdag idag, det ligger en stooor kanelbulle i köket och väntar på mig. Mamma hade varit nere och handlat en varsin åt mig och syrran innan pappa och hon åkte till Åland, på konferansresa typ. Dessutom gick pengarna för bullen till cancerforskning så jag funderar på att gå ner och köpa en jag med, måste ändå handla mat. Betyder att jag och Jenny är ensamma ikväll, tycker inte om att sova ensam utan dom. Eftersom dom sover på nedervåningen och vi på övervåningen känns det så tomt om ingen är nedanför oss. Jaja, det kommer nog gå bra. Får hoppas på att Jennys pojkvän sover här så har man i alla fall en man i huset!
Matilda kommer hit och gör mig sällskap, vi tänkte se en film och mysa bara. Käka lite godis!

Förövrigt så har jag bara varit hemma idag, pluggat lite men mest degat med datorn. Är sugen på märangswiss, ska nog köpa en när jag ska handla. Men nu ska jag nog äta bullen :)





 


I feel goooooooood

Feeeling good in da hooood. Yepp. Känner mig jätteglad! Skönt, det har varit lite halv deppigt och oroligt på sistone, har det inte varit det ena så har det varit det andra. Så det känns helt uuuunderbart skönt att känna sig riktigt glad! Kanske beror på att jag är sjukt trött..sådär övertrött ni vet. Troligen så kommer jag va glad i helgen ut och sen när klockan ringer sju på måndag morgon kommer man vara mindre glad. Haha usch, nä jag ska inte tänka på skolan nu precis när man fått helg. Bara att njuuta av sovmornarna. Kommer väl inte kunna lägga skolan helt åt sidan eftersom jag kommer få plugga arslet av mig både imorgon och på söndag. Geografi provet som vi skulle haft idag blev flyttat till tisdag, hade hellre haft det idag då jag har naturprov nästa vecka som jag hade velat pluggat till i helgen. Plus en skrivuppgift som ska lämnas in på måndag. Nästa vecka kommer att bli tuff. Har hur mycket som helst att göra känns det som. Förutom skolgrejerna så har jag körlektion och halkbana. Och ja, träningar som vanligt. 

Sitter och kollar på mina lila naglar, köpte nytt nagellack idag mörk lila. Det blev lite flashigt.
Nä känner att jag bara gaggar en massa goja just nu, borde nog sova.

Godnatt!


Torsdag

Har varit i Stockholm idag med klassen. Vi var på Strindbergsmuseet med vår svensklärare. Skulle egentligen ha gått på teater på Dramaten, men den blev inställd. Inte lika kul att gå på museum, men skönare än att sitta framför skolbänken en hel dag i alla fall. Särskilt på en torsdag, den dag som är drygast, slutar sent och har lektioner som är skit långa. Det var faktiskt ganska instressant ändå, vi fick gå in i hans lägenhet och så berättade guiden om hans liv. Haha guiden var  stört skön, jag var nära på att börja garva när han snackade. Jag vet inte vad som var så roligt, men det var några andra som stod och små skratta och då började jag också. Jaja, vi var klara där runt 1 och då gick jag och Matilda lite på stan. Köpte ett par röda jeans, haha, as coola. Vet dock inte om jag kommer använda dom så väldigt mycket. Köpte en kofta och ett par knästrumpor också. Och vid tre tiden och vi hem.

Nu ska jag käka lite middag, sen har jag träning, FYS innan :( Hade ingen tisdags så idag blir det till att springa. Ouuff.


RSS 2.0