090531

God morgon!

Idag är det Björklinge som gäller, myspys med klassen vid nån sjö där. Vi ska grilla, bada(?) och bara umgås! Vi har ju bara den här veckan kvar innan vi skjils åt. Usch vad sorgligt, jag vet en som kommer stå med tårar i ögonen på fredag. Lika bra väder idag som igår, om inte varmare? Me like! Hoppas det inte blir så kallt mot kvällen, får ta med mig en mjukisoverall ifall det bli kallt och myggigt.

Hööööööööörs! Ut och njut i solen nu!

kul att vara mamma för en dag

Yo brooo!

Jag är heeelt slut men ändå pigg. Trött-pigg typ. Det är jobbigt att vara barnvakt, det tar på krafterna, hela tiden så speedat och det ska hända något hela tiden. Har inte haft en lugn stund sen klockan 1, haha men det har varit väldigt kul att vara med dom idag, roligt att leka mamma för en dag. Jag vill ha baaaarn! :D

Nu har jag lagt mig på soffan och "småttingarna" (inte så små längre, men fortfarande bebisar i mina ögon:) spelar Monopol. Funderar på att lägga dom snart, eller mja, kanske inte riktigt än, men snart åker dom i säng, dom kan få bli riktigt trötta först! Hehe.

Emma och jag förra sommaren

barnvakt

hej å hå. Är barnvakt idag åt mina småkusiner idag, Emma och Marie-Ann är här för mina föräldrar och min farbror (deras pappa) är på svensexa! Och eftersom jag inte hade något annat för mig än att ligga och dega i solen erbjöd jag mig att ta hand om dom. Vi har varit ute i några timmar, promenerat ner till affären och köpt glass och varit nere vid badet och badat fötterna. ISKALLT i vattnet. Kommer dröja läääänge innan man kommer kunna bada där.

Senare, om nån timme ska vi äta lite middag och sen tänkte jag ta med dom upp till farmor, så hon får träffa dom när dom äntligen är här, vilket inte händer så ofta och dessutom behöver farmor lite sällskap! :)

Nu ska jag gå ner till ungarna igen, jag gav dom papper och pennor så dom kunde rita, å sen satt  jag på nickelodeon och smet iväg, haha. Borde gå tillbaka. Rasten är slut. Snart kommer syrran hem, hon har varit i Stockholm hela dagen, då får vi hjälpas åt med dom små snorungarna.

090530

God morgon!

Snart får jag skriva 090601 däruppe på rbriksraden, fan vad tiden går fort. För en månad sen satt man med näsan i böckerna och det fanns inget stopp på allt pluggande, det bara lassades på mer och mer och jag trodde seriöst inte att jag skulle hinna med att plugga till allt. Men det gjorde jag! Man klarar alltid av mer än vad tror. Och nu sitter man här och tagit sig ur den där lååånga mörka tunneln. Jag avverkade mitt sista - verkligen sista - prov föralltid i tisdags, det känns sjukt men såklart samtidigt skönt. Eller det är klart att jag säkert kommer göra prov, eller tentor på unversitetet men det är väl ett tag dit hoppas jag, hehe.

Jag är ganska sliten måste jag säga...trött, seg, en aning bakis (det är INTE ofta ska ni veta). Ska hoppa in i duschen nu!

Skööööönt

Fan vilken underbar dag! Har suttit ute med Ronisen hela dagen. Nu har hon gått hem till sig för att duscha och fixa och jag ska göra samma sak. Tänkte dra in till stan vid fem-tiden. Jag ska köpa skor och ny bikini överdel. Efter vi har gjort stan ska vi vidare till Agnes där vi tänkte mysa en stund. Och sen äre party för hela slanten, skolan är slut (allt plugg alltså, riktiga "slutdagen" är nästa fredag).

Nu ska jag hoppa in i duschen and freschiiiiin up.

090529

Godmorgon!

Jag ser ut att få ännu en toppen dag idag, bra väder ute, cash in på kontot, umgås med fina vänner ikväll på Jonas studentskiva. Wohhh! Och främst: Det är EN(!!!) (jävla) vecka kvar till STUDENTEN! Helt galet.

Är sjukt hungrig, borde gå och fixa lite frukost..men jag orkar inte lyfta på min rooooumpa. Hade tankar igår på att åka in köpa nya skor idag, tills ikväll alltså. Jag orkar inte åka in nu, men funderar på att göra det senare på eftermiddagen. We'll se.


EN TOPPEN DAG!

Har haft en kanon dag idag, trots det äckliga vädret för skoja inte om hur mycket det har regnat idag. Crazy asså. En vanlig dag hade jag blivit deprimerad av vädret, men idag gjorde det ingenting för vi hade betygssnack hit och dit och fick reda på att man har kammat hem två mvg:n till! Wohoo! Avslutar verkligen med flaggan i topppp! Feelin goood in the hoood!

Vi har haft avslutningsmiddag i skolan ikväll, riktigt mysigt. Eftersom vi inte slutade förrän halv fyra stannade jag kvar i skolan med mina fina klasskompisar och så fixade vi oss tillsammans i gympasalen! Det var ju ingen idé att åka hem, skulle bara hinna komma och vända igen. Ganska onödigt. 

 
This is me, just precis i detta nu.
 

     


fotboll fotboll fotboll

Jag är taggad till tusen! CL-final! Två påsar chips och glass! Den här kvällen kommer bli dunder. Tror på United men hoppas på Barca. Let the game begin...!

         

dagens låt

Favorit just nu.

090527


God morgon!

Är ledig idag så jag tog en skön sovmorgon. Dock förstördes sömnen lite när dom ringde från jobbet, ÅTTA imorse. Men somnade om sen och sov som en gris i två timmar till.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, har muntligt prov på Buddhism imorgon så jag ska plugga lite på det annars nada. Bara chilla hemma och njuta av de sista skoldagarna. Inte långt kvar tills vi står med våra mössor på och sjunger studentsången och allt vad är. Kommer sakna alla jättemycket, alla fina classmates, skolan, "plugg-livet". Men det är dags att gå vidare, move on liksom, jobb och shit väntar.

Nu är det breakfast time.!


det är en sjuk värld vi lever i.

Sitter och kollar på Dr Phil, handlar om pedofiler och hur många äckliga gubbar det sitter ute på internet och jagar unga tjejer. Det är sjukt, man fattar nog inte riktigt.
Usch jag sitter och tittar på dom här stackars tjejerna, en av tjejerna blev våldtagen när hon var tolv år (i samband med internet-träff) och den andra sitter och inte har fattat det farliga, som jag uppfattar det pratar hon och träffar killar över internet stup i kvarten. Hon säger att det är normalt att skicka bilder på sig själv i bara trosor och topless uppe, och att "alla gör så". Och vet ni? Det är fan sant. Kolla bara på facebook, bilddagboken, bloggar, aa you name it. Tjejer lägger upp och skickar galet utmanande bilder på sig själva. Facebook är väl dock ganska bra på det sättet att man kan välja att bara vänner får kolla på ens foton, men ändå, det stoppar ju inte att de kan spridas vidare. Det är tragiskt.
Missförstå mig inte, jag säger inte att man inte får skicka bilder på sig själv, självklart får man det om man tycker det är kul att visa sin kropp - i don't mind - men gör det bara om ni vet vem ni pratar med. För er skull.
(Jag känner mig som en mamma nu...)

De har någon polis grej där i showen också, som lockar pedofiler till att träffas och sen griper man dom. Han sa att man har fångat 306 pedofiler i Colorado (över 300 bara i Colorado liksom, jag menar, det är väl inte en jättejätte stor stat?) Vet dock inte hur lång tid denna lilla statistik rör sig om men ändå, pedofiler ska inte ens existera! De är så sjuka, perversa människor!!! Vad är det dom vill uppnå? Makt? Kanske att dom vill känna att dom har makt på något sätt.

Det jag vill komma fram till att det verkligen är SJUUUUUUKT. Jag hittar inga andra ord, det bara är så synd om tjejerna som låter sig luras och så händer det sådana grejer. Usch.
Man vet aldrig vem som sitter bakom den andra skärmen.

090526

Sådär, har firrat ny design här på bloggen. Helt rutten förut. Lite fräschare nu! =) Mycket blått men det är fiiiient med blått. Fräsch färg. Sommarfärg typ.

Jahapp, hade naturprov idag, vågar inte uttala mig om hur det gick. Strulade till det rejält på slutet. Fick hjärnsläpp och satt å glodde in i väggen i tjugo minuter. Kom på svaret sen, men då hann jag inte skriva ned det så jag lämnade in korsningsschemat jag hade kladdat på, haha hon får försöka tyda det. Knappt jag fattade vad jag hade skrivit, jajaaaaaaa..whatever.

Nu ska jag, jag vet inte vad jag ska göra men något ska jag väl i alla fall göra. Höhö.

PS. LEEEDIG imorgon! Kiiind of niiice!


kiss me through the phone

Baby I know that you like me,
Your my future wifey,
Soulja Boy Tell 'Em (yeah),
You can be my Bonne,
I can ya Clyde,
You can be my wife,
Text me, call me, I need you in my life,
Yeah, all that, everyday I need ya,
And everytime I see ya,
My feelings get deeper,
I miss you
I miss you
I really wanna kiss you but I can't....

6 7 8 triple 9 8 2 1 2


Baby, I been thinkin lately,
So much about you,
Everything about you,
I like it, I love it,
Kissing you in public,
Thinkin nothin of it,
Roses by the dozen,
Talkin on the phone,
Baby you so sexy,
Ya voice is so lovely,
I love ya complexion,
I miss ya,
I miss ya,
I miss ya,
I really wanna kiss you but I can't...
6 7 8 triple 9 8 2 1 2


det tar emot...

Ångest ångest ångest! Vem fan vill sitta inne och plugga en sån här fin dag?! Serri alltså, det är över 20 grader och strålande sol. Vill vara ute och chilla i solen med en glass. Kom igen, vi har väntat på det här vädret hur länge som helst. Meeeeen, vad har man för val? Sista proven nu och det är bara kämpa, det tar emot och det känns surt som sjutton, men what to do? Bara bita ihop.

Apropå sol och värme så upptäckte jag imorse att det var ovanligt grönt ute...är det inte det? Grönare än det var förra veckan i alla fall.
Idag var första dagen jag var ute på nästan en hel vecka, halva förra veckan + helgen har jag legat sjuk. Enda svängen jag var ut var när jag skulle till jobbet i lördags, men då regnade det så då la jag aldrig märke till träden.

Plugg nu............(som sagt: jag vill uuuuuuut i sommarvädret!)

kors i taket

Therese är ensam hemma och gissa vad hon har gjort? Lagat MAT! Alldeles själv! Vet ni vad det blev? Kyckling (dock från igår, så jag värmde bara på) och nudlar! Hade faktiskt tänkt att göra spaghetti först, men sen såg jag nudlarna och att det bara tog TVÅ (!!!) minuter att koka dom. Då var det en självklarhet att det blev nudlar och ingen pasta. Ok, inte värsta avancerade måltiden men heeey, jag gör framsteg. Blev inga mackor den här gången ;)

För övrigt gör jag allt annat än pluggar just nu, lyssnar på gamla låtar, kollar på hemsidor jag aldrig annars är inne på, kollar på film, u name it. Dags att sätta igång nu kanske? YES! Tokplugg, tokplugg tokplugg

IM IN LOVE

SÅ JÄVLA SNYGGAAAA, jag dööör!!

090524

Uppe med tuppen! Vaknade först vid sju för att det var ett sånt liv nere i köket. Vem där? Så tidigt på en söndag, tänkte jag medan jag låg och halvsov i sängen. Sedan hörde jag Jennys röst och kom på att familjen åker till Åland för att Jenny ska spela match. Skulle egentligen ha jobbat idag så därför bokade vi ingen biljett till mig. Men jag måste ändå vara hemma och vila, och framför allt plugga. Har prov på Genetik på tisdag och jag har inte ens börjat, har varit alldeles för trött (pga den satans febern) för att orka med det. Tokplugga idag och imorgon, yes sir...

Sedan somnade jag om och vaknade nyss av väckarklockan. Ställde den lite tidigare än vanligt eftersom jag måste utnyttja alla timmar för plugg idag, varenda minut är betydelsefull. Hehe, överdrift?..japp!
Nej, nu ska jag ta mig upp ur sängen och äta lite frukost, sedan öppna bok(jäveln).

090523

God morgon.

Det var länge sen jag använde mig av datum i rubriken, ska nog börja köra på den tråkiga varianten igen, av den enkla anledningen att det är så mycket lättare att hålla reda på vilket datum det är. Nu är det alltså redan den 23e maj! Vilket innebär att det bara är drygt 2 veckor kvar till studenten! (TVÅ VECKOR!!!). Nu är det näraaaa!

Jaha, idag då? Skulle egentligen varit ledig eftersom jag är sjuk. Men så blev det inte. Dom ringde desperat från jobbet och frågade om jag inte kunde ta -"bara"- några timmar, och jag hade inte mage till att säga nej. Har dock fortfarande feber men jag får slänga i mig nån alvedon och sminka mig lite så ser jag väl någorlunda pigg ut! ;)

Off to work...!


chips eller c-vitaminer?

Haha ibland är jag faktiskt ganska rolig. Nyss när mamma var och handlade blev jag sjukt sugen på chips. Ringde henne och sa att hon skulle köpa med sig hem. Men kom på mig själv direkt efter. Man ska ju äta mycket C-vitaminer vid förkyldningar, right?


Samtal med mami.


Tess:
Mamma, jag är skitsugen på chips, köp med en påse hem, sourcream.

Mamma: Oke...(Jag hinner avbryta)

T: Elleeeer vänta! Det är ju bra att äta C-vitaminer, köp det istället, hallonsmak. (Ni vet sånna brustabletter)

M: Hallon okej, jag hämtar det nu.

T: Eller jag är verkligen chips-sugen. Men jag måste vara nyttig om jag ska bli frisk..

Jag fick beslutsångest. Tänker ett tag...

T: Gör så här, köp båda, blir enklast så.


Så nu sitter jag här framför teven med en påse chips och ett ex antal C-vitamintabletter, istället för middag. Mycket godare med chips :-)


therese loves hallongrottor

Hallå där!

Ligger i soffan och kollar på Scrubs. Eller ja, nu är det reklam så jag slog över till America's funniest home videos på femman. Så jävla härliga program, bägge två!

Tappar aptiten nå så grymt när jag är sjuk, har inte ätit något ordentligt på två dagar, något som däremot slinker ner i magen är HALLONGROTTOR, skoja inte vad goda dom är! I love it!
När Ronas mamma fick reda på att jag hade skadat ögat bakade hon massa åt mig för hon vet att jag gillar dom så mycket. Dom åkte såklart in i frysen på en gång, frysta hallongrottor is the shit! Ofrysta är sjukt äckliga.



fan vad jag är bäst

Jag har överträffat mig själv!! Som ni vet kan jag inte säga nej till vissa saker, som när dom ringer från jobbet och frågar om jag kan jobba, även fast jag egentligen inte kan så säger jag ja. Men jag har så jävla svårt för att säga nej, man vill ju kunna hjälpa till på alla sätt. 
Så... Vet ni vad jag gjorde nyss? Jag skulle ha jobbat i helgen och jag är ju sjuk, typ dödssjuk, men jag samlade mod och ringde och sa att jag var sjuk och inte kunde jobba i helgen. Fan vad jag är bra. Helt sjukt stolt över mig själv. Jag hade helt seriöst tänkt att åka och jobba i 39 graders feber, men mamma tog ett rejält snack med mig imorse som fick mig på andra tankar. Haha..

Sitter och kollar på Quack Pack på Disney Channel, ska kolla på film istället, Lejonkungen, typisk sjuk-film

hemskt

LÄS LÄS LÄS! http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.9566593
Hoppas med hela mitt hjärta att barnen kommer tillrätta.

Ligger i min säng och hostar och har mig, funderar på att slå igång en film att somna till :) Vila är den bästa medicinen mot förkyldningar. Det är en sak man har lärt sig genom åren, den saken är klar ;)

nyklippt ÄR nice

Kom precis hem från frissan och på vägen hem konstaterade jag att;

  • nyklippt hår är lika nice som nyklippt gräs
  • det luktar gott
  • det är mjukt
  • det är lent
  • inte lika tovigt som när man gick dit

Har dock aldrig lidit så mycket i en frisörstol, jag tyckte synd om frisören. Jag kom in där som en vandrande zoombie, helt död. Likblek i ansiktet, hostade hela tiden, knarkade halstabletter. Slutsats: Jag mår inte bra någonstans. Feber, halsont och en jobbig hosta. Förkyldningar kan vara bland det värsta som finns. Godnatt.


Updates!

God morgon!

Förlåt, nu är jag så där dålig på att uppdatera bloggen igen.
Har gått och blivit sjuk. Sjukt ont i halsen. Så som ni kanske förstår är jag hemma från skolan idag, kunde inte svälja när jag vaknade imorse. Hata förkyldningar. Framför allt när man har annat och göra, och inte har tid med att ligga och vara sjuk.

By the way, mitt öga, jag var ju hos doktorn i måndags igen, skoja inte vad vi fick vänta länge!! Jag hann lusläsa tidningen typ tio gånger, allt in i minsta detalj. Men tillslut fick jag komma in och blödningen är fortfarande kvar och näthinnan kan fortfarande lossna om jag har otur. Men det positiva är att jag börjar få tillbaka synen på ögat! I söndags och måndags var det helt vitt och jag såg inte ett piss, nu ser det mer ut som min omgivning är rökfylld och jag ser skillnad på mörkt och ljust.  Ska på återbesök igen om ett par dagar... :(

Ska klippa mig idag! Mitt hår ser ut som en rishög, så himla fult. Behövs verkligen fräschas till! Så jag ska gå och ta en dusch och tvätta håret nu!

blogg.se

Shosho. Blogg.se var knas igår, inlägget jag skrev vid sju tiden publicerades 9 imorse. Haha. Helt wierd. Ville bara säga det så att ni inte tror att jag duschade förrän imorse. Vore rätt vidrigt faktiskt. Hahaaa. Nu är jag i skolan, ska strax åka till doktorn och undersöka mitt cp öga igen. Väntar på att pappa ska komma och hämta mig, vågar inte åka själv..hehe.


ligger och plockar gräs ur håret

Hey fellows.

Allt bra med er? Jag mår bra, ligger i soffan och kollar på fotboll och plockar gräs ur håret. Har inte duschat efter matchen ännu, därför sitter gräset kvar och de skitiga strumporna sitter fortfande på. Detta eftersom jag knappt han komma hem innan vi fick bege oss iväg till sjukan.
Hade lite otur idag då jag fick en boll rakt upp i fejjan och gick av planen. Det började bli suddigt för ena ögat och jag trodde att jag hade åkt på ännu en hjärnskakning. Men så var icke fallet, efter ett tag såg jag ingenting, det var helt vitt och mamma ringde sjukvårdsupplysningen som sa att vi skulle åka in till sjukhuset på en gång. (Får panik när dom betonar på en gång, jag var livrädd ju!! Trodde jag hade blivit blind på ögat)  

Vi åkte till ackis och där gjorde dom ultraljud och grejade och det visade sig att jag har en blödning i ögat. BÖÖÖÖh det suger ju. Jag ser fortfarande nada på vänster öga. Ska på återbesök imorgon och då får vi se vad som händer.
Men två mål hann jag i alla fall göra innan det var färdigspelat för min del :]

Day N' Night

Day and night
I toss and turn, I keep stressing my mind, mind
I look for peace but see I don't attain
What I need for keeps this silly game we play, play
Now look at this
Madness to magnet keeps attracting me, me
I try to run but see I'm not that fast
I think I'm first but surely finish last, last


Cause day and night
The lonely stoner seems to free his mind at night
He's all alone, through the day and night
The lonely loner seems to free his mind at night (at, at, at night)
Day and night
The lonely stoner seems to free his mind at night
He's all alone some things will never change (never change)
The lonely loner seems to free his mind at night (at, at, at night)


home sweet home

Nu är jag (äntligen) hemma, har haft jätteroligt! Ända tills dom stängde på göteborgs nation vill säga, efter söög det så vi gick till teatern där det också var skiva men där var det ganska tråkigt. Så vi bestämde oss för att åka hem.
Men men, det var kul så länge det vara. Måste bara säga att Ylva var HELSNYGG i sin Jack Sparrow utklädnad. Lyckades jäkligt bra, bättre än jag trodde och jag är starkt imponerad tjejen! (Bild kommer)

Nä, nu sitter jag här med fotvärk efter klackarna och ska hoppa ner i sängen. Natti!

Min studentskiva

Jag har nog aldrig haft så kul som jag hade på min studentskiva! Helt galet var det.

Vi slutade klockan 11 och åkte direkt hem till Sanna, där vi chillade ett tag innan vi började fixa i ordning oss. Det tog en jävla tid, men ack så snygga vi blev! (Hahah)
När vi blev klara åkte vi hem till Sebbe på förfest.
Vi hann dock inte vara där så länge, för sen kom limousinen. Haha det var SJUUUKT. Har nog aldrig blivit så taggad som man blev i den. Ja, sen kom vi fram och det var middagsdags. Denna var dock helt spårad, finns inte så mycket att säga om den. Men sen blev det skitkul igen! Vi dansade hela natten lång, nästan, och tog en taxi hem när dom stängde.

Jag hade lätt en av dom bästa kvällen i mitt liv.


Jaja, enough talkin, now you gonna get some pictures.


 

Sanna, Tess och Lovisa


Närmare..


Hos sebbe


Filip och jag


Sanna och Isabelle!


SAnna och jag


Lovisa och jag


Sebbe, Fille, Viktor, Dennis, Emelie, Matilda, Johanna, jag och Isabelle


Viktor och jaaag


Raber, ?, Mohammed, Rayeed and me


090515

Hello fellows!

Usch vad dålig jag har blivit på att blogga, uppdaterar aldrig längre. Ska bli ändring på det, för jag har inga ursäkter, det är bara ren lathet.
Idag har jag varit ledig och jag har verkligen fått sova ut, sov nog närmare 14 timmar(!) inatt och det var såå skönt att vakna morse. Känner mig verkligen utvilad och fräsch! Kommer troligen vända igen för ikväll är det dags för nästa skiva, det svänger snabbt, haha. Det är min barndomsvän Ylvas tur ikväll, vi har känt varandra sedan vi gick i blöjor, så det är klart jag går på hennes studentskiva.

Har städat idag, det behövdes (som vanligt), var så himla dammigt och äckligt. Men nu är det rent och fint! Det känns i luften i rummet att det är städat! Luktar verkligen freeeeeeeescht assååå! 

Lägger upp bilder från min studentskiva senare.
Eller här kommer en.

Jag, Matilda, William, Robin, Isabelle. (Lovisas huvud ovanför Matildas ;)


090514

Hey hey hey!

Sitter i skolan och hänger, börjar tydligen 10.50 och jag var här till 08.30. SURT eller vad! Fan vad irriterad jag blev. Var helt död imorse och hade verkligen behövt en sovmorgon. Men men, nu har jag suttit och fixat klart massa grejer istället så slipper jag göra det hemma sen! T.ex. min studiejournal och litteraturkanon osv. Det är nice, nice price alltså. Tänkte börja skriva på min krönika alldeles strax så har man kommit igång med den också.

Hann aldrig berätta om i min studentskiva igår, åkte in till stan och kollade på fotboll istället, Siruis-AIK i Svenska Cupen. Var as kallt och jag frös mest hela matchen, men den slutade med vinst till AIK. Åkte hem direkt och tog en varm kopp oboy!
Hade dock slarvat bort mina biljetter....letade runt i hela huset som en galning efter dom där jävla biljetterna. Precis när jag tänkte ge upp hittade jag dom -i sista sekunden- dom låg i en påse från stadsbiblioteket gömda i en bok? Fråga mig inte vad dom gjorde där men antagligen jag gömt dom på ett  "smart" ställe där jag skulle komma ihåg dom. Det klassiska misstaget man gör, alltid samma sak. Tror man är skitsmart och lägger undan dom på ett bra ställe sen minns man inte vart man har lagt dom. Smartasssss!

090513

Hej bloggen. Har varit ganska frånvarande senaste dagarna, men ska försöka ta igen det nu framöver. Har haft så mycket att göra de senaste dagarna, med studenskivan och massa plugg. Men idag ska samhällsuppsatsen lämnas in och det kommer vara så skönt att lämna den i hans händer, för jag orkar inte med den längre ;]

Studenskivan var ju alltså igår, men jag berättar mer om den sen och lägger upp lite bilder! För nu måste jag åka till skolan, alldeles strax.

pics

Här kommer ett par bilder från onsdagens skiva!

Rona, Sandra och jag.

 
Jag, Stina, Jonas


 

Rona och Johanna (rona ser ut som en docka ;)



Jonas, Johanna, Sandra och Rona


Jonas och Johanna

               

Jag och Johanna




090509

Yo broooo!

Haha hur är läget? Jag mår finemang, fina fisken här!
Har jobbat med min samhällsuppsats idag, och det går framåt! Känns skönt, ska fortsätta med den imorgon. För nu är det snart middag och sen tänkte jag ta en lugn hemmakväll med en fet godis påse till fotbollen och därefter robinson. Liverpool leder med 1-0 i matchen, men nu är maten klar! Ciaaaaao

PS. förlåt att jag är seg med bilderna, dom kommer senare!


090508

Ännu en tung sten har släppt från mina axlar. Det stora, stora, stoooora idrottsprovet är nu avklarat. Känns riktigt skönt. Man börjar se ljuset i tunneln, sakta men säkert. Innan det "stora ljuset" kommer ska en uppsats om republikanerna och kristdemokraterna in. Och den kära vänner, är tung, tyngre än det här idrottsprovet. Kommer vara så glad när den är inlämnad! :]

Och på TISDAG nästa vecka är vår studentskiva! Den 12:e maj! KOOOOOM! Alla är välkomna! ;)

På tal om studentskivor så hade jag jätteroligt i onsdags! Super härliga människor och aa kan inte säga annat än att vi hade riktigt jävla kul! Pricken över i:et var ju att busschaffisen skjussade oss nästan ända fram till dörren, när vi skulle hem, as snällt. Den bussen ska ju egentligen gå till Arlanda, så man tycker ju han borde haft en tidtabell att följa? Men nä, tydligen inte. Bara att tacka och ta emot!

Slänger upp lite bilder från skivan i onsdags senare, för nu är jag så hungrig att jag nästa svimmar.

090506

Shiseeeees vad trött jag är idag. Ska plugga en stund nu och sen vila en timme. För sen ikväll, då jävlar! Årets första studentskiva ikväll! (för min del alltså). Ska möta upp Jonas senare så åker vi in tillsammans eftersom R troligen kommer åka in tidigare till hennes klass. Förhoppningsvis kommer Lina och Ylva in till eftersläppet sen. Jag är faktiskt riktigt taggad, det ska bli kul att komma ut lite. Få upp huvudet från böckerna.

Höll mitt tal idag, skönt att ha det avklarat. Gick ganska bra tyckte jag, är nöjd med det i alla fall. Det som är kvar denna vecka är det stooooora idrottsprovet på fredag, final som dom kallar det (på engelska alltså)  hade en midterm innan jul. Det dryga är ju att dom frågorna ska med igen.

Plugg nu!

090505

EN MÅNAD KVAR TILL STUDENTEN! Dagen med stort D. Exakt en månad kvar, shises! Helt ofattbart. 5 maj idag - 5 juni smäller det.

Skön dag idag, hade idrott på morgonen och där softade vi typ, spelade badminton och tennis. Därefter var det geografi dags och där fortsatte vi jobba med vår redovisning. Sen slutade jag! 11.15! Kunde inte få en skönare dag!
Kollade på Oprah och gissa vem som var med där? JIM CARREY! Jag äääälskar den mannen! Dock lite ovant att se honom i en sån seriös "roll".


ögonkontakt med en fågel

Houuuu vet ni vad? Jag fick läskigt mycket ögonkontakt med en kråka nyss. Skit äckligt. Han satt på fönsterbrädan utanför mitt fönster så jag bankade lite på rutan i hopp om att han skulle flyga iväg, tror ni han gjorde det eller? Öhh nej, han gav mig värsta blicken, sån där riktig bitch blick, mördarblick nästan. Blev inte ett dugg rädd för mig haha.

Förresten, fick beröm av Jullan idag, för min "roliga" blogg. Det värmde faktiskt, haha. Imorgon ska jag hem till tjockisen herself och kolla på fotboll! :]

090504

Snacka om virrpanna. Har gått och virrat omkring som en jävla höna hela dagen. Slutade runt halv tolv och drog ned på stan, till make up store. Köpte lite grejs till min studentskiva nästa vecka. - Längtaaar, kommer bli dö roligt! - När jag var klar där gick jag till tåget och på vägen dit kom jag på att jag redan har en sån ögonskugga jag nyss köpt hemma. Så jävla onödigt. Jag skulle köpa en eyeliner ingen ögonskugga. Det går ju inte att lämna tillbaka smink heller så det gör det ännu mera surt. Men men, den kommer väl till användning nångång den också, när den andra är slut, haha.  

Dagen kommer tillbringas framför mina idrottspapper, har nästan blivit klar med med 40 frågor. (Av 72) Drygt hälften kvar, käääämpa.

Älska Make up Store! Riktigt flaschiga grejer


el clásico

Hallooooj

Jag är en liten gröngöling idag, grön all over. Nästan i alla fall, gröna shorts, grön munktröja, grön bh dock inga gröna trosor för jag tror faktiskt inte att jag har några... Det är sexigt med grönt, haha. Green is hot.

Jaha, vad har jag gjort idag rååå? Åkte till stan för att lira match, skit kul var det. Riktigt roligt att få spela på riktigt gräs igen, efter en vinter på konstgräsplaner, inget ont om Årsta IP för den planen är ändå nice men inget slår riktigt gräs. Efter matchen fick jag galet ont i huvudet, sån där sprängade huvudvärk. Mitt huvud kommer explodera.

Har suttit och kollat på el clásico ikväll, sjukt bra match, real var helt bortspelade och barca var heeeelt outstanding ikväll.

världsförälder

Sitter och kollar på UNICEF-galan, har precis ringt in och blivit världsförälder, 100 kr varje månad. Känns som det är det minsta man kan göra för alla barn i världen. Snacka om att vi lever efter olika förutsättningar, helt sjukt vilka olika liv vi lever. Man vill bara ta hem allihopa och krama om dom och ge dom massor av kärlek. Fett med kärlek!

RSS 2.0