helllllllo

Har jobbat fyra dagar i sträck nu, helt slut! Tog en liten sovmorgon och sen åkte jag in till stan med Rona, var och kollade rean lite men hittade ingenting värt att köpa. Köpte däremot en massa annat skit, ringar, halsband, armband, stumpbyxor och en tröja bl.a. allt det till imorgon. Känns inte som det är nyår imorgon, sitter och försöker tagga till med massa pepp-musik! Haha.
Hittade en tröja också förresten, långärmad, har inte provat den än men den såg jätteskön ut, rödfärgad. Nu kom på att jag köpte ännu en tröja, en randig! Blå och vit randig! :) Såg också ut att vara superskön. Tror jag ska prova tröjorna och ser om dom passar hehe

Ses!

dan före dopparedan

Helllo! Känner mig fräsch, duschade nyss och känner mig som en ny människa! Haha, kändes som jag inte hade duschat på evigheter. Har städat hela förmiddagen och ni vet ju hur äcklig man känner sig då, usch, typ dammig. Men ja, huset är rent och fint och även jag. Greeeeeeeeat.

Granen är fortfarande inte klar, vi måste köpa mer glitter. Så jag antar att vi lär tagga ner och handla strax. Längtar till imorgon, gröt frukost, ta det lugnt, kalle anka och ja ni vet. looooooove it.

Ska ringa min lilleplutt snart tänkte jag.

so long!

jobbig dag

tjabba tjena hallå.

haft, eller har fortfarande en jobbig dag idag, gick upp 4 imorse för att åka till jobbet, väl där rullade allt på bra, var förstås ganska trött. Sen när jag kom hem och slog mig ned i soffan fick jag värsta längtan efter min baby, saknar honom jättemycket, han är på semester och ska vara i typ 3 veckor till! Kommer avlida här hemma, 2 och en halv vecka till liksom.

Igår var jag i sthlm och letade julklappar, hittade inte en enda, ringde till pappa och vi åkte till uppsala istället och där fixade jag några i alla fall. Sen åkte vi och köpte en gran som vi började klä lite lätt, ska fortsätta ikväll.

Sitter och undra när mamma och pappa kommer hem? Börjar bli hungrig, ska nog göra en toast.

mysdag

Tja, var ju på fest igår, det var trevligt att komma ut lite, och extra skönt i och med att det inte blev någon utgång, hatar krogen. Mycket mer nice med hemmapartyn, enligt min mening. Sov hos frida i stan och gick upp vid 9 för hon skulle jobba, så jag åkte ner och kollade lite julklappar. Seriöst, vart finns det "Världens bästa ......." muggar?!  Tänkte köpa en till farmor i julklapp, en världens bästa farmor mugg :) Men jag hittar ingenstans, tips?

Mötte upp mami och papi på gränby centrum där julklappsletande fortsatte för alla, dom köpte en julklapp till mig och jag vet vad det är för jag skulle prova den, haha, så en av de grejer jag kommer få i julklapp är en morgonrock som jag faktiskt hade önskat mig också! När vi var klara med julklapparna, eller ja klara och klara, jag har inte köpt en enda ännu så gick vi över till mathandlande, massa julmat har vi köpt!

När vi kom hem bakade jag och syster min pepparkakor, dom blev väl sådär, hade på glasyr och sånt, ser helt rörigt ut, hehe.

Och just nu sitter jag och kollar på fotboll, arsenal-hull. Ska nog slå igång en film och somna till, är ganska seg.

Sooo long suckers!

18/1-09

Hej, asså min blogg, vad händer med den? Hahaha jag har inte skrivit på 4 månader men nu fick jag ryck och ville skriva. Inte för att någon läser längre men jag kan ju göra det som en dagbok för mig själv.

Ställde klockan på 9.45 idag men vaknade redan 9. Låg kvar och drog mig till typ halv och gick upp då. Idag ska jag gå och handla julklappar med rona och senare ikväll ska jag iväg på party med amanda och frida, kommer nog bli nice!

Sitter och kollar på en film som visas på tv, Kådisbellan. Ska hämta lite frukost och sen kommer ronisen :)
Ser riktigt kallt ut ute, men solen skiner så det är säkert skönt om det inte blåser. Naj, frukost tajm nu!

RSS 2.0