King Of Pop

Precis som många andra tänkte jag tillägna en liten rest in peace hälsning till Michael Jackson.





mys dag!

Härlig dag idag! Väckarklockan ringde 6.30(!!!) och det var bara upp och hoppa, käka frukost och sticka till tåget som gick 7.05. Jag har aldrig tagit ett sånt tidigt tåg men man får göra undantag ibland. Lovisa, Sanna och jag begav oss ut till Öregrund, en bussresa på ungefär 1 ½ timme, för att sola och bada. Eller bad blev det ingenting av för det var sjukt kallt i vattnet men en dag med mycket sol i alla fall!

Som sagt, vi åkte ganska tidigt och var framme i Öregrund vid kvart över nio-tiden, vi gick till ett par klippor där vi låg och stekte hela dagen. As härligt! Och det är hur fint som helst därute, påminner om gotland med strandbodar och sånt. På tal om Gotland, ge mig GOTLAND, älskar det placet.

Drog oss upp mot en glassbar och åt kulglass, den satt ganska fint måste jag säga. Man blev typ kyld. Därefter tog vi bussen hem halv 4 och jag var hemma hos halv 6. Det tar sin lilla tid att åka men det är fanemej värt det.

Anmärkningsvärt var att alla tre somnade samtidigt när vi låg där på klipporna, haha, det var ganska roligt faktiskt.

foooooooootboll

Fuck vilken jobbig Sverige match. Började med att jag satt hemma i soffan AS TAGGAD, blev mindre och mindre taggad ju längre matchen gick och England gjorde mål på mål, detta ledde till att jag somnade i halvlek och vaknade i 60:e minuten ungefär. Sverige hämtade upp sig och det stod 3-3 och förlängning väntade och sedan STRAFFAR. Jag hatar straffar!!! Jag klarar inte av det, blir så galet nervös och likaså denna gång. Sverige torskade såklart. Synd, för det var inte rättvist någonstans.

ändrade planer

Ja det blev lite ändrade plans today. Blev inget springa imorse, pallade inte, drog ner till badet med systeryster och softade där ett tag, kom hem nyss och käkade lunch och snart åker vi in till stan och hämtar min klocka! Dom har lagat den, wiho! Nu blir det spännade att se ifall det går på försäkringen eller om det kostar, nästa överraskning blir att se hur mycket/lite det blir.

Phew vad varmt det är ute förresten, men man ska inte klaga, skit härligt att sommaren äntligen har kommit till Sverige också! :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det stan!

090623

God morgon påe er

Sitter och lyssnar på richie spice och smälter frukosten, tänkte ut och springa och vill inte få håll. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, ska iväg ikväll och eftersom solen skiner blir det ut i solen. Måste passa på för nästa vecka jobbar jag, bbbbbbbbuh.
Känner dock att jag bara vill sitta inne idag men det får man inte, då är man en idiot, det är nästan förbjudet....

Ehh det kanske inte blir nå springa för mig....verkar som ipoden är urladdad. Inget springa utan musik. Men ibland är den bara seg...

090622

Tjaaaaaaabba!

Har varit nere vid badet och chillat idag med gamla vänner, Frida, Anna och Niklas. Har inte träffat dom på evigheter så det är verkligen roligt!
Ikväll ska jag iväg till Rona & Jonas och grilla sen får jag se vad som händer, har inga direkta planer.

Ja..det var en snabb liten update för nu måste hoppa i duschen!

090621

God morgon!

Guuu vad jag har sovit gott inatt och för ovanlighetens skull drömt jättemycket, brukar jag nästan aldrig göra.
Jag vet att jag är lite seg med bilderna från Kreta men jag har inte orkat rensa igenom dom, ska försöka fixa det senare idag, eller imorgon.

Idag hade jag tänkt att städa, mitt rum ser i vanlig ordning ut som ett bombnedslag och det ligger damm blandat med kläder vart man än sätter ned sin fot. Hur kommer det sig att jag har blivit så stökig? Jag höll det alltid städat och fint förut. Nu sprider jag grejer runt mig vart jag än går.
Sen hade jag tänkt att - håll i hatten nu - ut och SPRINGA! Eviiiiiiiigheter sen, jag kommer serri decka efter en kilometer. Har inte rört på mig på över en månad, det var min ögonskada som hindrade mig ett tag men nu är allt bra med ögat så nu kan jag sätta igång och träna igen!
Därefter ska jag eventuellt övningsköra, vilket var evigheter sen det också..
Det är det som står på schemat idag, men innan jag sätter igång med städningen ska jag äta frukost.

bravo

jag fick en klocka i studentpresent, i förrgår var jag in till stan och skulle korta ner armbandet på den. igår var första dagen jag använde klockan, jag hann ha den på mig i tre timmar innan jag tappade den i golvet och boooom så hade delar av armbandet lossnat. den är alltså oanvändbar nu och jag måste åka in med den igen. hoppas det går på försäkringen eller någon garanti.

så jävla typsikt mig, jag sa till rona när jag fick den att jag blir så jävla nojjig över att ha sådana saker på mig om jag tappar bort det...och vad händer, jag tappar klockan i golvet och kraaaaaaaaaaash boom bang, det var den klockan. det går ju iofs att laga, men ändå..

Did I dream it?

Baby, did I throw it away?

hemma bra men borta bäst

Jag har varit hemma i 9 timmar och jag vill redan tillbaka till soliga Chania. Längtar tillbaka till värmen, man har fått rapporter om vilket skit väder det har varit här hemma, haha, kunde med andra ord inte ha prickat in en bättre vecka. Hade ju helt klart känts lite surt om ni hade haft bra väder här hemma.

Jag har verkligen haft det kanon härligt! Temperaturen har varierat mellan 30-35 grader.
Jag var dock lite skeptisk till att det skulle gå att bada i havet eftersom jag är en liten badkruka men det gick alldeles utmärkt. I alla fall de första tre dagarna sedan blev det kallare, men vi badade ändå för det var så pass varmt i luften, behövde svalkas av emellanåt. 

Egentligen har vi inte gjort något speciellt därnere, samma sak varje dag. - Alltså: solat, badat och bara slappat. Myst omkring.
En typsik dag såg ut ungefär såhär: 
8.00 - 8.15 -
Väckning
8.30 - Frukost
9.45 - Stranden
12.00 - Lunch (vilket oftast var chips)
15.30 - Tillbaka till hotellet
19.00 - Middag
23.00 - 01.00 Läggdags (här ingick också myggjakt på ungefär 2 timmar)


I början av veckan gick vi och la oss ganska tidigt, men sen efter fyra dagar kom det så jävla mycket mygg. Mygginvasion. Detta innebar att det inte gick att sova pga dom surrande jävlarna. Om vi gick och la oss elva fick vi räkna med att jaga mygg i drygt två timmar, det var ett helvete, seriöst alltså. Jag var så lack om kvällarna. Rona letade fram dom och jag smällde dom, teamwork! En kväll gick vi och la oss ungefär 22 för att vi skulle på utflykt dagen efter och skulle upp tidigt. Det vore därför bra och vi kunde få sova, men vad tror ni hindrade oss? Behöver jag svara? Vi jagade mygg ända till halv två! (HALV TVÅ!!!)

Som jag nämnde här ovan åkte vi iväg på en utflykt en dag, till Elafonissi. Kretas maldiverna kallade dom det, fint var det men jag hade högre förväntningar. Men den som säger att det inte var fint har något fel i skallen, det var helt kalrt vackert, helt genomskinligt vatten (som dock var iskallt, blev inget bada här) och fina stränder. Elafonissi var helt klart värt ett besök!

Vi fick ett favorit matställe, Dimitris och Sakis hette det. Sjukt god mat. I alla fall deras grillspett (bara det jag åt i och för sig, har inte så mycket att jämföra med, haha)

Det enda som är skönt med att vara hemma igen är min egen säng, myggfria nätter och sist men inte minst - oboyen. Skoja inte om att jag har saknar min oboy, har fått abstinens därnere. Tog med mig oboypulver, men mjölken var inte så värst god, den gick att dricka men smakade inte som ARLAS.

Lägger upp lite pics senare!

bye bye sweden, hello greece :)

Om en timme åker vi till Arlanda! Woho, är ganska spänd nu. Första gången jag åker utan mamma, pappa och jenny, scary. Kommer kännas wierd att vara utan dom i en hel vecka flera tuuuuusen mil ifrån varandra. Shit asså, jag kommer ha sån hemlängtan, haha.

Jag är ganska stolt över att jag har lyckats planera så bra, kommer inte behöva stressa sista timmen nu, allt är i princip klart, jag har duschat, klätt på mig, packat ner allt, nu kan jag bara chilla sista timman.

När vi kommer till Arlanda ska vi växla pengar, äta (donken såklart!!!), gå till tax free'n och där kommer vi nog spendera mest tid. Jag tänkte köpa ny parfym och mascara. Planet går 17.40 och för att slippa stressa åker vi redan runt två-halv tre.

Uh uhu hhuu börjar pirra i magen nu...! Ha det så bra här hemma babes! Vi hörs om en vecka, elle jag kommer säkert sätta mig på ett internet café nån dag, är tveksam till att jag klarar mig utan dator en hel vecka, kommer få abstinens efter facebook. Seriöst, fan vilken fjant jag är........

GREKLAND, HERE WE COOOOOOOOOOOOOOOME

min student + bilder

Har inte hunnit prata så mycket om min student i fredags. Kan dra det lite kort nu istället. Dagen började med champagne frukost med klassen, riktigt mysigt. Därefter var det foto, ska bli kul och se hur de blir för allt gick så fort, dom verkade vara jätte stressade. Sedan samlades vi i klassrummet igen för att  få en baguett och en festis (från skolan), det var dock inte många som drack festisen utan fortsatte med champagne eller annan dricka (såklart!).

Sedan begav vi oss vidare mot aulan där bl.a. stipendier delades ut och några tal hölls. Tråkigaste på hela dagen! Sedan var det dags för betygen, jag är ganska nöjd, inte helt helt nöjd men "okej-nöjd". Man kan alltid göra saker bättre. Men jag är aldrig nöjd med mig själv inom något, har alldeles för höga krav på mig... 

Därefter var det dags för vad vi alla väntat på, UTSPRINGNINGEN!!!! 13.00 sprang vi ut, åkte flak, kom hem till mottagningen och umgicks med släkt och vänner innan jag åkte till stan igen för att förfesta hemma hos Matilda. Sedan var det tänkt att vi skulle till skaris, men det blidde icke så utan vi drog tillbaka till stan igen.

TACK till alla som gjorde min student till den bäääääästa! Kommer sakna alla fina klasskompisar!


Bilder












resfeber

fy fasen vad jag har packat idag. Särskilt nu på eftermiddagen, har packat och packat och packat, och jag är verkligen sämst på att packa. Tar alltid med mig för mycket, helt onödiga grejer, men de ska ändå med. Onödigt jag vet, men det kan ju faktiskt komma till användning.

Imorgon vid denna tid sitter jag och R med en kall drink på vår balkong i Grekland! Läääääääääängtar! Sol och bad, ännu gladare blir man när man ser väderprognoserna för Sverige. Mohaha.

Nu ska jag chilla lite innan jag ska går och lägger mig

Min pupill är såååååhär stor

HAHAHA, jag har fått pupillvidgande medel i vänsteröga och nu är den lika stor som hela ögat, hahaha. Ser helt stört ut, kändes som att alla stirrade på mitt öga när jag gick på stan.
Köpte en kjol och ett par skor, men skorna skulle hon lämna in till skomakaren för jag såg att dom var lite trasiga och det fanns inga fler på lagret. Typsikt då jag ville ha med dom till Grekland... Jaja, jag får ta med massa flipflops istället!

Nu ska jag äta lunch, sen packa!

~~ Grekland imorgon!

090607

Studenten i fredags. Nästa nedräkning kan börja, TVÅ dagar till Grekland! Lääängtar! Kommer bli dunderskönt!

Har jobbat idag, full ös hela dagen, har aldrig varit med om så mycket folk på en söndag, brukar vara hellugnt på helgerna, men det är kul! Har inte haft tråkigt alls, full rulle hela tiden! Niiiiiiice price dude!
Är ganska trött, virrar omkring som en vilsen höna, borde sova...Ska upp tidigt imorgon eftersom jag ska till ögonläkaren. Förhoppningsvis sista besöket där, jag hoppas verkligen allt fortfarande står rätt till i mitt stackars öööga. Pallar inte med nå trubbel liksom.

Nej, nu ska jag bara borsta gaddarna, sen sova.

Så jävla bra.  (Slänger upp fler bilder imorgon)


WHOOOA!

DÅ HAR MAN TAGIT STUDENTEN! JAG ÄR FÖRJÄVLA BRA.
Ligger fortfarande kvar i sängen, har legat här hela dagen, är lite seg, kom inte i säng förrän 5 imorse och jag gick typ upp vid elva tiden, eller gick upp och gick upp, jag vaknade då. En viss liten åsna låg bredvid mig och gormade efter vatten. Idiot. Hahaha.

Det känns lite tomt idag, som om vi kommer tillbaka till skolan på måndag igen, men det gör vi inte..Vi kommer inte ens tillbaka efter sommaren. Man kommer nog inse att skolan är slut när man står där efter sommaren och inte har någonting att göra. Arbetslös.

Nu ska jag hoppa in i duschen, skulle nog behövas för att piggna till!



TODAY IS THE DAY

Dagen med stort D! WOOOOOOOOOOOOOOOHHHHHHHHHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOO! Jag har typ ingenting mer att säga, vi hörs imorgon eller nått!

~~ IDAG tar jag studenten!

1 dag kvar!!!!!

Imorgon! Imorgon! Imorgon! Jag sitter här nervös as hell, eller inte nervös, men jag har fjärilar som flyger omkring i magen. Är typ förväntansfull, vad kommer hända liksom? AmaaagaaaaaaaaaaadddD!
Har precis målat tånaglarna och ska lägga fram klänningen och allt tills imorgon så att jag inte glömmer något! Vore ju lyckat om jag skulle glömma nå viktigt.

Är jättetrött, har varit vaken sen halv fyra imorse så jag och mina fjärilar ska gå och lägga oss, kommer säkerligen inte kunna somna på grund av dom. Men det är lite skönt, typ roligt att ha fjärilar i magen, man är inte sådär jobbigt nervös utan mer skönt nervös.

~~ 1 dag kvar till studenten!!!!

Tomorrow is the day!

090603

Jag är så jävla skön! Hade sovmorgon till halv tolv idag, vet ni när jag ställde klockan? 06.30. Hahaha. Skön tjej. Nä men asså, det fanns en anledning till varför jag gjorde det, jag ska nämligen jobba imorgon och då börjar jag 05.00 vilket innebär att jag måste gå upp ungefär 03.50, jag måste alltså kunna somna tidigt ikväll för att vara någorlunda pigg tomorrow!

Kom precis hem och sitter och försöker hålla ögonen öppna, är sjukt trött. Vilket är bra, men jag kommer säkert vara as pigg när jag väl ska sova...Brukar va så, hehe. Tänkte försöka sysselsätta mig, om jag sitter kvar i soffan kommer jag garanterat att somna, kanske ska städa rummet? Kom aldrig så långt igår, var skönare att ligga och kolla på tv, hiiiiihhhhhhi. Mamma kommer b.o.k.s.t.a.v.l.i.g.e.n halshugga mig om jag inte städar idag, jag mutade henne med geléhjärtan igår, mohah. (Försenad morsdag present, virrig som jag kan vara ibland hade jag glömt mammas dag i söndags)

Bara att sätta igång och plocka upp alla kläder som ligger på golvet innan jag kan börja dammsuga, måste vara rent och fint tills på fredag! :):):):):):):):):) Den stooora dagen!

~~ 2 dagar till studenten!

fan

FAN vad livet är orättvist. Unfair, unfair, uuuuuuuuuuunfair. Det är inte rätt.

090602

Vilken tvärvändning...Igår vare 27 grader varmt och strålande solsken, idag regnar det oavbrutet och det är svinkallt, bara 9 grader!! Trodde det skulle bli sommar på riktigt jag, men men så äre. Åker ju som tur är till Grekland om en vecka!! Fan vad jag längtar, jag och bästaste R ska åka iväg en vecka och sola å bada och bara sooooooofta.

Hade bara en lektion idag och på den fikade vi med tårta och saft! Helt klart värt att åka in, för jag var jättehungrig. 
Imorgon har jag en lektion igen och där ska vi också fika, efter det tänkte jag knalla runt lite på stan och shoppa till Grekland, skulle behöva inhandla lite new stuff, linnen och skor t.ex.  

Ligger i soffan och är skit seg, jag ska egentligen städa mitt rum..men jag orkar verkligen inte, jag vill och jag vet att jag borde, men det räcker inte för att få kroppen att röra på sig. Jag har skjutit fram det sen jag kom hem för då var det tennis och de ville jag inte missa, sen fastnade jag framför datorn och nu är det snart Grey's Anatomy, men efter det, då SKA jag move my ass up och städa. Jag måste! (Kommer ju massa folk hit på fredag, sjukt pinsamt om de ser hur ostädat mitt rum är)

~~ 3 dagar till studenten!


Mys med klassen, + bilder!

Som sagt, igår var vi ut till Björklingebadet och chillade med klassen, vi grillade, badade (dom som vågade, själv avstod jag, alldeles för kallt), spelade fotboll/volleyboll/kubb, bara umgicks med varandra! Var riktigt trevligt! Jag kommer sakna er alla nå grymt, som vi har skrattat tillsammans, ni är helsköna hela bunten!!! Vi får köra på en S3IDA-reunion i sommar!

Förövrigt är jag PIST SOM FAN idag!!! Jag hatar den där horunge skolan!! Ursäkta ordvalet, men jag kan inte uttrycka mig på något annat sätt.


Lollo, Sanna och Isabelle!


Volleyboll. Viktor, Jag, Sanna! In action


Söta klassisar!


Viktor å jag!


Graaabbs!


090601

FÖRSTA JUNI, och vilket väder, äntligen har sommaren kommit! Super härligt! Tyckte dock att jag såg på vädret att det skulle regna och vara 10 grader imorgon..Bööh, sämst. Jaja, det är Sverige det, växlar mellan supervamrt och svinkallt, kan aldrig vara lagom (som vi konstaterade i klassen igår).

Apropå klassen så var vi ut till Björklinge igår, skit mysigt, vi grillade och bara softilerade liksom. Berättar lite mer om det senare och lägger upp lite pictures.

~~ 4 dagar till studenten!

RSS 2.0