Home sweet home

Tjabba.

Kom hem i förrgår, farmor hade lagat tacos, sjukt gott efter all Malta-mat som mest betod av pomfritt. Man fick pommes till ALLT. Älskar pommes men efter en vecka blir det lite lätt tjatigt faktiskt.

Aja, annars har jag haft en bra vecka, lite hemlängtan och så i slutet.

Idag har jag legat och segat med tobias och sedan åkte jag och firade mitt kusinbarn som fyllde 3 år idag. Och nu är jag hemma och segar igen, ensam. Är lite depp idag faktiskt, don't know why. Känns konstigt bara, skumt.

Live from Malta

TudeloooOOOO

Sitter i lobbyn, eller receptionen kanske man sager pa vart hotell har i Malta. Ar riktigt varmt har, galet varmt. Pa stranden vi var pa igar fanns det maneter, mamma blev brand och ingen vagade bada. Idag akte vi till en annan strand som heter Golden Bay, lite mer sandstrand dar och klarare vatten och INGA maneter. Blev alltsa lite mer bada dar.

Imorgon aker vi pa en liten batutflykt till en eller tva(?) oar, ska bli lite kul faktiskt. Sedan pa onsdag ska vi se Sverige-Malta har i Valetta. Det om nagot ska bli galet nice.

Har for ovrigt brant mig pa bade armarna och brostkorgen, helt rod. Eller inte jatterod, lagom rod, haha. Hade haft solkram, sen badade jag ganska lange, kom upp ur havet och torkade i solen. Nagra timmar senare, nar det borjade brannas pa huden, kollade jag vad det stod pa flaskan, EJ vattenfast. Kul.....

Nu ska jag uppdatera mig lite om vad som hander pa aftonbladet. Hoooors!

Malta

Maalta here I come...... Hinenr inte skriva särskilt mycket mer, ciaaaaaaaaao ha det bra!

Varför är min blogg så fucked up för?

Scrolla ner och kolla där "meny-raderna" tar slut, precis efter länkar blir det helt smalt. Ser helt ree ut. Aja, pallar man fixa det? Höhööö niiiiiiiiiiiiiiiiiiix!

AVD. sjukt onödigt inlägg, men har ganska tråkigt. Kanske ska hänga upp tvätten? I alla fall något, för övrigt har jag blivit kung på att tvätta.

090902

Sho sho, Malta om två dagaaaaar. Skrev en packlista igår, shit va med grejer, men det är ju å andra sidan bara nödvändiga saker som jag har skrivit, så det bara måååste få plats. Har ett annat problem som är sjukt mycket viktigare - musik. Har seriöst haft samma musik på min ipod i över ett år. Bara för att min sladd är borta och datorn ipoden var kopplad till var ur funktion så vi formaterade den - itunes och all musik försvann alltså.
Nu har jag hittar massa ny musik på en annan dator som jag ska flytta till den här, min dator. Men den har inget internet så hur ska det gå tiiiiiiiiiiiill? Usb-minne? Ja, men jag vette fan vart det är.

Skulle egentligen har promenerat med min käre vän Ylva nu på morgonen, men hon verkar ha dött eller något. Skit seg människa, hon verkar inte ens vara hemma. Haha vilken diss.

Hade träning igår, as jobbigt, fick springa skit mycket. Men det var faktiskt ganska kul, gjorde snyyyyyyyyyyyyggaste målet!

Ska fortsätta lösa mitt mysterium med musiken, kanske kan hitta en gammal mp3 som jag kan flytta skiten med?

090901

Happ, då vare september. Vaknade strax innan ett. Har sovit galet länge, gick och la mig runt halv tolv igår och sov ända till 13. Det är typ....12 timmar. Har varit så trött de senaste dagarna, i alla fall de senaste två. Men nu känner jag mig hyfsat pigg, lite seg som man brukar känna sig när man har sovit överdrivit länge, men aa seg på ett positivt sätt.
Fanns bara en sketen liten macka när jag skulle käka frukost. Ofta jag skulle bli mätt på den? Ringde pappa och han skulle precis äta lunch, hakade på honom. Vi drog en red curry gryta på Lilja Sushi Bar.

Ska tvätta snart, lite kläder, mest linnen och sånt till Malta. Och sedan börja fundera på vad jag ska ta med mig. Typ om datorn ska med eller ej? Är det verkligen nödvändigt, hrrrmm............

Om ett par timmar har jag träning som jag ska pallra mig ner på. Nu ska jag tvätta!

RSS 2.0