LEDIG

Ledig idag! Har precis käkat lite lunch och tänkte börja plugga snart. Har prov i geologi på fredag och det är hur mycket som helst att plugga in. Men det är ganska intressant, det gör det hela mycket lättare, handlar om vulkaner, glaciärer och sånt. Längtar till höstlovet, har en del att göra i skolan dom närmsta tre veckorna, tre prov, ett varje vecka, två dryga inlämningsuppgifter. Vill ha lov nu så allt skulle vara över. Det positiva med mycket prov är att tiden går snabbt, för ni vet,  vill man att dagarna ska gå långsamt, går dom skit fort, och tvärtom. Konstigt det där. Men hur som helst, så kommer det gå fort till lovet! WihO!

Träning ikväll, hoppas inte att det är fys innan. Då dör jag, jag orkar inte springa idag.

MÅNDAG

Skola igen efter fyra dagars ledighet, det var sjukt jobbigt att gå upp imorse, trodde jag skulle dö. Snoozade minst 4 gånger, fick slänga i mig två mackor och sen var det bara att dra iväg.
Väl i skolan började vi med fotbollsteori, vi ska göra olika planeringar, en årsplanering, veckoplanering och planera ett träningspass. Lite klurigt att lägga upp en 90 minuters träning. Rätt svårt att komma på övningar och så, hur länge man skulle köra dom osv. Hoppas att det blev bra tillsist.
Sen hade vi samhällskunskap, fick tillbaka vårt prov vi gjorde i förra veckan, och det gick bra :) Efter det hade vi filosofi och sen slutade vi! Måndagar är nog (på schemat) en av veckans skönaste dagar för mig. Tisdagar också, men imorgon är jag ledig! ...Igen!

Kollar lite på Family guy, borde plugga men jag har inte alls någon lust, ska samla lite krafter och sen börja, efter family guy är slut. ;) Känns som en bra uppladdning

 

Söndag

Idag är det en riktig seg söndag, sitter fortfarande i pyjamas och kollar på tv. Zappar runt mellan massa kanaler, kan inte bestämma vad jag ska kolla på. Stannar på ZTV nu medans jag skriver. 
Sov hos Rona inatt, gick hem därifrån imorse i pyjamaströjan och mjukisbyxor, haha. Satt på mig jackan och drog upp dragkedjan så långt det gick så att  inte snobbentröjan skulle synas. Den stack dock ut lite neråt men jag fick inga konstiga blickar så jag tror att jag lyckades dölja den ganska bra ändå.

Ikväll har vi säsongsavslutning med laget, vi ska ut och äta på en grekisk restaurang och innan det ska vi ha ett litet möte. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig? Känns som en riktig jeans dag idag, men det känns ändå tråkigt eftersom det är så fint väder ute. Är lite sugen på mina lila strumpbyxor också. Jaja, vi får se!  Ska nog duscha på saken.. :)


Fredag

Hej!
Skönt med fredag va? Har varit ledig idag och var det även igår. Åkte in till stan vid ett tiden och drog en fika med Matilda på Wayne's Coffee. Satt och snackade där ett tag innan vi gick på örhängsjakt. Vi letade efter ett par riktigt blåa örhängen som skulle matcha till Matildas blåa pumps. Vi hittade dock inga knall blåa utan bara ljusblåa. Vi tröttnade på stan och åkte hem istället.

Har precis käkat en kanelbulle och tagit ett glas mjölk, tänkte slänga mig på soffan och läsa lite geografi strax. Prov i geologi nästa vecka, precis om en vecka, på fredagen där.


22/9 Första inlägget

Jahapp, första inlägget dårå. Vet egentligen inte vad jag ska skriva? Ska bli spännande att se hur länge jag orkar med den här bloggen, den förra tröttnade jag på redan efter några månader. Fick såklart ångest direkt efter att jag raderat den och ville göra en ny på en gång. Sedan fick jag tankarna på annat och det här med att skapa ny blogg glömde jag helt bort. Men nu har jag alltså fixat en ny, hade dock lite svårt att komma på ett bloggnamn så det fick bli uuntitled. Lite tråkigt, jag vet. Men va fan, therese och det här med att komma på namn är ingen bra kombination. - vilket kommer märkas på mina inläggsrubriker ibland.

Jaja, som sagt, det ska bli kul att se hur länge jag kommer orka skriva i den här bloggen.
Den som lever får se...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0