Oh my......

Jisssses vad jag har pluggat nu, stenhårt ända sen fem. Känner mig rätt nöjd för kvällen, det får räcka för idag, är dessutom helt urpantad i hjärnan, finns inga krafter att hämta, haha.
Det är väldigt mycket att plugga in men rätt intressant ändå, som sagt, synd att det är så mycket. Känns som man inte får in någonting, det går in och lika fort ut. Hoppas att åtminstone något har fastnat under de här fem timmarna jag har lagt ner. Annars svider det....

Min kropp värker, jag går som en gammal kärring för att jag har sån träningsvärk. Blir bara värre för varje timme som går och jag är helt bestämd på att det inte blir någon träning för mig imorgon, måste vila nu. Har aldrig känt mig så tung i kroppen, mina ben darrar nästan när jag går i trapporna i skolan, haha..låter inte bra alltså! Blev kallad till match i helgen dessutom..Puhhhhew.

Nu ska jag ta en macka och ett glas oboy till sportnytt och därefter är det läggdags! Tar numera en sån sablans tid för mig att somna, skit jobbigt. Någon som har samma problem även fast man går upp tidigt på mornarna? Ligger vaken och vrider och vänder ett bra tag, kollar på klockan titt som tätt och får panik eftersom tiden bara rinner iväg och man tänker att man "bara måste sova nuuuu", får paniktankar.

Kommentarer
Postat av: Leia

Duktigt att plugga, och så länge! :O

Kram

2009-04-15 @ 23:08:37
URL: http://onlyforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0