Skärrad

Alltså...det är helt otroligt, det är redan den 10onde april och när vi kommer tillbaka till skolan har nästan halva april gått. Fyfasen vad tiden kommer rulla iväg nu, jag bara känner det. Kommer inte hinna blinka förrän man står med hatten och viftar. Jag pratar alltså om studenten för er som inte förstod det.

Jag känner mig lite illa till mods idag, inte på sjuk-sättet utan det hände en grej inatt som var jävligt obehaglig. Det ringde en man hem till oss, halv ett på natten, och sa massa sjuka saker och jag blev jätterädd. Det var bara jag vaken så jag svarade självklart, jag trodde det var min syster eller något för hon och Niclas var ensamma hemma hos honom så jag tänkte att det hade hänt något. Brukar annars ALDRIG svara på nummer jag inte känner igen. Och det kommer jag fortsätta med efter den här händelsen, den saken är klar.
Blev så rädd och hamnade i  någon slags chock att jag sprang ned till mamma och pappa, panik gråtandes med telefonen i handen. Usch, det var verkligen inte alls kul. Vill inte säga vad denne sa i telefonen men det var inga trevliga saker alls.

Kommentarer
Postat av: sandra

usch vad otäckt:S jävla idiot ju

2009-04-10 @ 11:26:38
URL: http://hotstuffbysandra.blogg.se/
Postat av: helena

ha en trevlig dag :)

2009-04-10 @ 11:40:53
URL: http://metrobloggen.se/helenasl
Postat av: alexandra





ja det är korall visst är det snyggt!





gud va hemskt människor är fan sjuka i huvudet!



2009-04-10 @ 13:46:23
URL: http://alexandradr.blogg.se/
Postat av: ida!(pipen)

men usch vad läskigt.. :S

2009-04-10 @ 21:28:35
URL: http://pipenhedquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0