Ledig imorgon!

Ledig imorgon! Långhelg, sköönt! Första gången man kan kolla på Fotbollskanalen Europa en söndags kväll, brukar alltid sova vid den här tiden annars, men eftersom man får sovmorgon imorgon så varför inte kolla på det? Får ta chansen liksom, hehe.

Blir däremot ingen slappis-dag imorgon, har en del "ärenden" att uträtta på stan. Haha, vad vuxet det lät! Ska möta upp Rona runt 10.20 tiden och ta tåget tillsammans in för att gå in till Ving för att prata och boka resa! Vi ska åka till Grekland direkt efter stundenten, kommer bli galet skönt! Skönt att ha något att se fram emot, sol och värme! Saknar verkligen sommaren, sköna sommarkvällar med grillningar och promenader, massa fotboll, och beach volleyboll! Ge mig nu! Blir två utlandsresor i sommar, en till Grekland och en till Malta med familj och vänner till familjen! Åker ner för semester men också för VM-kvalet som spelas där den 9 september.

Efter Ving ska jag gå på jeans och sko-jakt, behöver ett par nya tygskor, kanske ett par till converse, mina marinblå är helt försvunna...Men i så fall blir det ett par vita denna gång! Galet bekväma skor, funkar dessutom i alla lägen! Passar bra till det mesta.

Fotbollskanalen nu, sen natt-mellis därefter blir det sängen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0