EARTH HOUR

Ni glömmer väl inte att stänga ned all onödig el och släcka alla lampor ikväll? Tycker detta är en skit rolig grej, bra "intiativ" (om man kan kalla det så) av WWF, en helt klart rolig grej som förhoppningsvis får fler människor engagerade i den här frågan om våra miljöproblem!
Första tanken som slog mig när det började talas om den här Earth Hour grejen var "Ska ALL el stängas av? Då kan man inte se VM-kval matchen ju?!" Helt förtvivlad stod jag framför pappa som sa "Det är nog lugnt, det gäller inte tv:n....i så fall skiter vi i det!" Dessutom börjar matchen inte förrän 21.45 så vi hade i alla fall kunnat se den, fast nja, försnacket hade man missat. Haha vilket nörd jag känner mig som nu..."Försnacket får man inte missa!" haha låter som en ah, jag vet inte vad...Men jaja, lamporna ska i alla fall släckas så det bli myspys med stearinljus! Nice price!

Nu kom jag på en annan viktigt sak, klockan ska ju vridas fram en timme inatt! Eller är det bak? Fan att man aldrig lär sig det där...Nej det är fram! Brukar gå efter den där principen att när man ställer om klockan till sommartid plockar man fram alla sommargrejer och när man ställer om till vintertid tar man tillbaka allting in i förrådet igen, är lättare att komma ihåg åt vilket håll den ska vridas då! Så glöm inte att ställa om klockorna innan ni går och lägger!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0