090325

Vilken härlig vårdag det är ute idag! Kanon skönt väder, blåser knappt någonting och solen har skinit hela dagen! Nice price! Kul att man bara sitter inne framför datorn...Hrm, man borde kanske passa på att gå ut nu men tyvärr så har man plugg som hindrar en, i vanlig ordning..Idag är det lite svenka som ska göras färdigt, personligt brev och såna grejer, studiejournaler osv.

Hade träning imorse, as soft träning! Vår tränare är precis hemkommen från Italien och hade spanat in bl.a. Chievos träningar..så vi fick värma upp på italienskt sätt idag. Därefter körde vi lite man-man övningar och sedan var det positionsanpassat. Hur härligt som helst att träna imorse, solen sken och det värmde på ganska bra! Definitivt inte lika kallt som det var på träningen igår, buurrr! Fryser bara jag tänker på det.

Nu sitter jag här hemma med min converse skor, känner lite om dom verkligen sitter bra och så. Finns inget värre än skor som är obeväma. Bytte dom förra veckan till en mindre storlek för att dom var lite för stora, tog hem dom nya och gick omkring i dom här hemma, men då är dom för små istället...Gick och bytte tillbaka idag igen. Att det aldrig kan vara bra, haha. Men det är skönare att gå i för stora skor än i för små, kan ju lägga i en extra sula eller nått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0